Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Salat med confiteret andelår

Salat med confiteret andelår, grønkål og mandler

Salat med confiteret andelår og kål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
41
SHARES
FacebookMessenger41PinterestEmailSMS
Indhold
  • Salat med confiteret andelår
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på salat med confiteret andelår
  • Tips
  • Kommentarer

Salat med confiteret andelår

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her får du min opskrift på salat med confiteret andelår. En lækker salat med and, grønkål, spidskål og en skøn sennepsdressing. Nem at lave.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 confiterede andelår (evt. fra dåse)
  • 1 lille broccoli (i små buketter)
  • 60 g grønkål (snittet)
  • 1 lille rødløg (halveret og skåret i tynde skiver)
  • 2 æbler (i tern)
  • 40 g mandler (hakkede)
Sennepsvinaigrette
  • 30 g olie
  • 20 g appelsinsaft (friskpresset)
  • 10 g sennep (svarende til c. 1 teskefuld)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til salat med confiteret andelår starter du med, at lægge de confiterede andelår på bageplade med bageplade, hvorefter de skal have 20 minutter ved 200 grader varmluft i ovnen.
  2. Imens kan du klargøre kål og øvrige ingredienser til andesalaten, som kommes i en skål.
  3. Rør også ingredienserne til sennepsdressingen til, og smag godt til med salt og peber. Kom lidt mere sennep i, hvis du er til det.
  4. Kom sennepsdressingen ned til broccoli, grønkål, rødløg og æbler, og vend det godt sammen.
  5. Pil kødet af de stegte andelår. Pluk andekødet i mundrette stykker.
  6. Byg salaten op med broccoli, grønkål, rødløg og lidt æbler i små tern. Derpå en del af andekødet.
  7. Så fordeles resten af salaten, og øverst lægges resten af kødet fra andelårene. Slut af med hakkede mandler.

Næringsindhold

Kalorier609kcalKulhydrater26gProtein54gFedt33gMættet fedt7gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt18gTransfedt0.003gKolesterol197mgNatrium859mgKalium740mgKostfibre8gSukker13gVitamin A2498IUVitamin C160mgCalcium167mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på salat med confiteret andelår

Salat med confiteret andelår er en både lækker og nem ret, der smager himmelsk godt.

Du kan enten købe de confiterede andelår på dåse i supermarkedet, eller måske hos din lokale slagter, hvor en del sælger dem i tiden op mod jul. Salaten er god i perioden op mod jul, men den kan selvfølgelig nydes året rundt.

Andelårede steges af i ovnen, og det møre andekød blandes med blandt andet broccoli og grønkål i en perfekt andesalat, der er tilsat lidt sennepsdressing.

Andesalaten er ikke en tung omgang aftensmad, og den serveres gerne med et stykke brød til. Opskriften er beregnet til fire personer.

Se flere opskrifter:

  • Stegetid på and og andesteg
  • Andebryst i ovn med sprødt skind
  • Andeconfit (confit de canard

Tips

Den lækre salat med confiteret andelår og kål serveres straks. Gerne sammen med et godt stykke brød, og her kan det eventuelt være mit grydebrød. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Neumann Hanne skriver

    december 20, 2024 at 1:12 pm

    Spørgsmål:
    Hvorfor skal de confiterede andelår først i ovn ? Er de ikke allerede møre?

    Venlig hilsen
    Hanne

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      december 20, 2024 at 4:39 pm

      Hej Hanne
      Jeg synes det er dejligt at få stegt noget af fedtet af andelårene, men man kan godt gøre det uden 🙂
      Med ønsket om en glædelig jul
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required