Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Rødbedetatar med peberrodscreme

Rødbedetatar med peberrodscreme

Rødbedetatar
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Rødbedetatar er et perfekt vegetarisk alternativ til den populære ret, som normalt består af kød. Den smager skøn og frisk.

Rødbedetatar består af rødbeder, kapers, sennep, og så serveres den med en lækker peberrodsyoghurt, som balancerer smagene.

Jeg synes, at denne opskrift egner sig godt som en forret både til vegetarer og kødspisere.

Selve rødbederne har jeg valgt at koge, til de er møre, men stadig har en smule bid. Det giver den bedste konsistens. Derudover har jeg hakket dem en smule til den grove side.

Men det kan man selv bestemme. Du kan koge dem i længere tid eller vælge at finhakke dem, hvis du synes, at det er bedst.

Opskrift på rødbedetatar

Rødbedetatar

Rakel Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Rødbedetatar er et perfekt vegetarisk alternativ til den populære ret, som normalt består af kød. du kan også servere den til forret.
Antal: 4 personer
Ret: Forret, Vegetar
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g rødbeder
  • 2 tsk kapers
  • 0,5 tsk sennep
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 4 spsk persille
Peberodsyoghurt
  • 100 g yoghurt naturel
  • 1 spsk peberrod frisk
  • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Start med at komme rødbederne i en gryde og dæk dem med vand. Lad dem nu koge i cirka 30 minutter, eller indtil de er møre men stadig har en smule bid.
  2. Lad dem nu køle lidt ned og pil derefter skrællen af. Finhak rødbederne og kom dem i en skål, finhak også kapers og tilføj dem til rødbederne.
  3. Tilføj sennep, citronsaft og smag til med salt og sort peber. Rør det godt sammen.
  4. Lav nu peberrodsyoghurt ved at røre den friskrevet peberrod sammen med yoghurt og citronsaft.
  5. Fordel peberrodsyoghurten ud på fire tallerkener og placer rødbedetatar ovenpå cremen. Pynt med friskhakket persille.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Prøv at brug en lille form til at arrangere retten, det giver nemlig et smukt æstetisk udsende til dine gæster.

Se også andre vegetariske forretter:

Carpaccio af jordskokker

Vegetar Cæsar salat

Vegetartærte med feta, spinat og kartofler

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required