• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Ristede græskarkerner

Ristede græskarkerner

billederesultat for ristede græskarkerner
4.6 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  11. august 2020

Indhold

  1. En nem opskrift på ristede græskarkerner, som bde kan laves på pande eller i ovnen. De ristede kerner bruges som snack eller i en salat.
  2. Opskrift på ristede græskarkerner
  3. Ristede græskarkerner lavet i pande eller ovn
  4. Tips
  5. Ristede græskarkerner i ovn

En nem opskrift på ristede græskarkerner, som bde kan laves på pande eller i ovnen. De ristede kerner bruges som snack eller i en salat.

Ristede græskarkerner er super lækre at spise til blandt andet en kold øl eller en af mine mange drinksopskrifter.

Heldigvis er græskarkernerne også meget nemme at riste selv - uanset om du vil riste dem på panden eller i din ovn.

Her får du opskriften på begge varianter - og begge smager altså fantastisk godt.

Se flere opskrifter på snacks:

  • Løgringe med bacon
  • Dadler med bacon
  • Saltede mandler
  • Kartoffelchips i ovn

Opskrift på ristede græskarkerner

billederesultat for ristede græskarkerner
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Ristede græskarkerner lavet i pande eller ovn

4.63 fra 8 stemmer
En nem opskrift på ristede græskarkerner, som bde kan laves på pande eller i ovnen. De ristede kerner bruges som snack eller i en salat.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Kalorier: 242
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 dl græskarkerner
  • olie
  • flagesalt
  • 1 tsk chipotle - pulver
  • 2 tsk honning - flydende

Fremgangsmåde
 

  1. Varm lidt olie op på en pande og kom græskarkernerne på.
  2. Rist dem ved middelvarme og tilsæt chipotle, salt og honning.
  3. Lad dem stege i et par minutter, mens du vender rundt i dem.
  4. Tag dem af varmen og afkøl.
  5. Kan bruges i salater eller som snack til drinks.

Næringsindhold

Kalorier: 242kcalKulhydrater: 8gProtein: 10gFedt: 21gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 7gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 0.01gNatrium: 588mgKalium: 278mgKostfibre: 2gSukker: 3gVitamin A: 3IUVitamin C: 1mgCalcium: 19mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De ristede græskarkerner er som sagt perfekte til øl og cocktails, og du kan også tilføre dem andre smagsvarianter.

Græskarkernerne kan også ristes med eks. spidskommen eller en god paprika.

Ristede græskarkerner i ovn

Du kan også riste græskarkerner i ovnen, og det er nemt.

Her skal du bruge 100 gram græskarner, 400 gram vand og 50 gram salt.

Start med at forvarme ovnen til 175 grader varmluft.

Kog vand og salt op, tag gryden af kogepladen og tilsæt græskarkerner. Lad det stå et par minutter.

Derefter sigtes græskarkernerne, og de spredes ud på en bageplade med bagepapir.

Bages cirka 15 minutter i ovnen - eller indtil de er gyldne og lækre.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Niels

    marts 18, 2021 at 9:21 am

    Dem laver jeg ofte. Det er så lækkert.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required