Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Forretter › Salat med rejer og asparges til forret eller frokost

Salat med rejer og asparges til forret eller frokost

Rejesalat aka salat med rejer
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Salat med rejer: Super lækker opskrift på rejesalat, der er en salat med blandt andet asparges. Rejesalaten er god som forret, og er bedst med friske rejer.

Rejesalat er en populær forret, som kan laves på mange forskellige måder.

Her er en opskrift på salat med rejer, der smager fantastisk godt - og som er perfekt til de lyse sommeraftener og et glas kølig hvidvin.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift til salat med rejer

Salat med rejer og asparges til forret eller frokost

Holger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 20 minutter min
Salat med rejer: Super lækker opskrift på rejesalat, der er en salat med blandt andet asparges. Rejesalaten er god som forret, og er bedst med friske rejer.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk, Forret
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g friske pillede og kogte rejer
  • 2 håndfuld frisk rucola
  • 1 bundt grønne asparges
  • 4 champignon store
  • 0,5 agurk
  • 100 g sukkerærter
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber
  • Dild

Fremgangsmåde

  1. Start med at skylle rucola salaten, og slayng den tør for vand. Fordel bladene på fire flotte tallerkner.
  2. Sukkerærterne koges i letsaltet vand i et minut, og lægges pænt ovenpå rucolaen.
  3. Enderne på de grønne asparges knækkes af, og stængerne deles på midten. Damp dem i letsaltet vand i 30 sekunder.
  4. Fordel rejerne midt på hver tallerken, og læg de dampede asparges op ad rejerne.
  5. Den halve agurk deles på den lange led, og det midterste skrabes ud med en ske. Skær derefter agurken i tynde skiver, som lægges ved salaten.
  6. Champignon rengøres, snittes i tynde skiver og lægges ligeledes ved salaten.
  7. Dressingen røres sammen og smages til med salt og peber, inden den dryppes over de fire tallerkener med rejesalat.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips og opskrifter

Slut med en lille kvist dild på toppen af hver forret og server straks.

Nyd eventuelt din salat med rejer sammen med et glas kølig hvidvin og et stykke hjemmebagt flutes.

Her er andre opskrifter, hvor der indgår rejer:

Opskrift på verdens bedste rejecocktail

Forret med laks og rejer: Lakseroulade

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør (en lækker forret)
  • Nytårsforret med skinke osv
    Nytårsforret - 10 bud på lækre forretter
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required