Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Radisesalat med lækker sennepsvinaigrette

Radisesalat med lækker sennepsvinaigrette

En super lækker radisesalat mednspidskål og andre gode ting, der vendes med en hjemmelavet sennepsvinaigrette, der er en let syrlig dressing med sennep. Foto: Guffeliguf.dk.
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Sådan laver du en vidunderlig radisesalat med sennepsvinaigrette. I salaten er der også spidskål, majs, tomat og friskhakket persille.

Radisesalat er en rigtig frisk salat med fine farver fra radisern og tomater. Kålen sørger for, at der også er fylde i salaten.

Og så er det altså en af de bedste dressinger, vi bruger her. En rigtig fransk klassiker, som alle kan finde ud af at lave - nemlig en sennepsvinaigrette.

Lad gerne lige salaten stå og trække i 10 minutter inden servering. Det gør, at grøntsagerne står og tager imod dressingen, så du får en bedre samg.

Opskrift på radisesalat med sennepsvinaigrette

Radisesalat med lækker sennepsvinaigrette

Holger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Sådan laver du en vidunderlig radisesalat med sennepsvinaigrette. I salaten er der også spidskål, majs, tomat og friskhakket persille.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 bundt radiser
  • ½ spidskål
  • 12 små tomater
  • 1 dåse majs (lille)
  • 1 dusk persille
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk god sennep
  • 1-2 spsk æble- eller hvidvinseddike
  • 1 tsk rørsukker (el honning)
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Vask radiser, skær top og bund af og snit dem i tynde strimler.
  2. Pluk de yderste blade af spidskålen, og skær den i HELT tynde skiver fra spidsen og ind. Du skal bruge knap halvdelen af kålen.
  3. Tomaterne skylles og halveres. Du kan bruge anvende San Marzano, Cherrytomater eller lignende små tomater.
  4. Persillen skylles også og hakket groft.
  5. Kom det hele i en salatsakål sammen med majs, og vend det lidt rundt.
  6. Alle ingredienserne til sennepsvinaigrette kommes i en lille skål, og dressingen røres blank.
  7. Dryp den over salaten, og vend det hele rundt så du får fordelt smagen godt.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Du kan servere salaten til alle mulige retter, både grillede, stegte og bagte. Vil du hellere lave en anden salat, kan du tjekke nogle af disse salatopskrifter ud:

Rød quinoasalat med valnødder, avocado og pære
Rød quinoasalat er verdens bedste salat blandt andet med de sunde, røde quinoa og en let dressing, der smyger sig om alle grøntsagerne.
Se opskriften her
Rød quinoasalat
Lækker salat med vindruer, tomater og rødløg
Salat med vindruer er en virkelig dejlig, frisk og nem salat, der selvfølgelig også er hurtig at lave. Med grønne druer, tomat og rødløg.
Se opskriften her
Billede resultat for salat med vindruer
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required