Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Proteinbar med dadler og peanutbutter

Proteinbar med dadler og peanutbutter

Proteinbar med dadler
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
8
DELINGER
Facebook8PinterestSMSEmailMessenger

Proteinbar med dadler og peanutbutter samt proteinpulver men med massere af god protein. De er perfekte til træning eller som en lækker snack.

Proteinbar med dadler og peanutbutter indeholder også proteinpulver, hvilken gør, at de er gode at have med efter træning.

De smager dejligt af peanutbutter og chokolade, da jeg blandt andet også har tilføjet kakaopulver.

Proteinbarerne skal ikke bages, bare en tur i køleskabet, og så er de klar til at blive spist. Det gør dem til den perfekte snack, da de kun tager knap fem minutter at bikse sammen. Så bliver det altså bare ikke nemmere.

Jeg plejer at lave en masse af dem og pakke dem ind i madpapir, så de er lette lige at smide i tasken, hvis sulten skulle melde sig. Du kan i øvrigt også trille dem til kugler i stedet for at lave dem som bar.

Læs om proteiners egenskaber her:

Fakta og viden om proteiner

Opskrift på proteinbar med dadler og peanutbutter

Proteinbar med dadler og peanutbutter

Rakel Seneca
4.5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Antal: 10 bar
Ret: Snack
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g havregryn
  • 2 scoops proteinpulver (med chokoladesmag)
  • 75 g dadler (uden sten)
  • 100 g peanutbutter
  • 0,5 dl sirup (eller honning)
  • 40 g kakaopulver
  • 0,5 dl mælk
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 spsk hørfrø

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en blender eller foodprocessor. Tilføj havregryn og blend dem til en grov mel.
  2. Tilføj nu dadlerne og blend yderligere, tilføj derefter proteinpulver, kakaopulver, sirup og peanutbutter. Blend det sammen og tilføj mælk lidt af gangen, så dejen begynder at forme sig.
  3. Tilføj nu chiafrø og hørfrø, og rør det hele rigtig godt sammen.
  4. Tag nu en firkantet kageform og dæk den med bagepapir. Tilføj blandingen og tryk den flad og glat. Put den nu i køleskabet i cirka 30 minutter for at stivne - eller i fryseren for et hurtigere resultat.
  5. Tag den ud af køleskabet og skær massen til barer. Pak dem eventuelt ind i madpakningspapir eller opbevar dem i bageformen.
  6. Så er de klar til at blive spist.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Du kan også dyppe hver bar i smeltet, mørk chokolade. Dette smager super godt, og kan få alle og en hver til at have lyst til at spise dem.

Se også andre opskrifter på snacks uden sukker: Proteinpandekager uden mel med 5 ingredienser eller sunde havregrynskugler.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jonas skriver

    juni 01, 2023 at 10:57 pm

    Der var godt nogen der kunne have fortalt mig, at man skal have en food processor der kører på diesel for at blende det her stads...

    Svar

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required