Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Popcakes med chokoladeovertræk

Popcakes med chokoladeovertræk

Popcakes med chokoladeovertræk
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMS

Popcakes med chokoladeovertræk er nogle af de mest bedårende kager. De kan pyntes, som man vil blandt andet til Valentinsdag.

Popcakes med chokoladeovertræk er simpelthen så fine. Hvem kan stå for små kager på pind, som er pyntet så fint? Disse kager har jeg lavet til Valentinsdag.

Fordi hvis der er noget bedre end en buket blomster, så må det være en buket kager. De er også ret nemme at lave, og så er det en bonus, at de er baseret på kagerester.

Jeg bruger en helt almindelig sandkage, som jeg bager dagen før, men mulighederne er uendelige.

Og nu spørger du nok, hvem har overhovedet kagerester? Hvordan er det muligt at bage en kage og ikke spise op?

Det kan også være svært, men rester kan for eksempel opstå, hvis du skærer en kage til og dermed fjerner hjørner og kanter.

Se også disse opskrifter:

  • Romkugler
  • Banankage
  • Klassens time kage
  • Camillakage
Indhold
  • Popcakes med chokoladeovertræk er nogle af de mest bedårende kager. De kan pyntes, som man vil blandt andet til Valentinsdag.
  • Popcakes med chokoladeovertræk
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Kage fra bageren
  • Kommentarer

Popcakes med chokoladeovertræk

Rakel Seneca
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 1 time t 10 minutter min
Popcakes med chokoladeovertræk er nogen af de mest bedårende kager der findes. De kan pyntes til at passe til en hver anledning.
Antal: 20 kager
Ret: Dessert, Kager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g kage (så som sandkage)
  • 25 g smør (blødt)
  • 1 dl flormelis
  • 100 g flødeost
  • 20 stk grillspyd
  • 200 g hvid chokolade
  • 25 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Start med at smuldr kagen til helt fine, små krummer.
  2. I en ny skål tilføjes blødt smør, flødeost og flormelis. Pisk dette godt sammen.
  3. Tilføj en ske flødeostcreme af gangen til kagekrummerne, i mens du ælter det sammen med dine hænder. Dejen skal være blød og fast, så den er nem at forme, men uden at den bliver for blød. Derfor skal du være forsigtig med ikke at putte for meget eller for lidt creme i.
  4. Stil nu dejen i køleskabet i 30 minutter.
  5. Rul derefter cirka 20 kugler og stil dem på køl i yderligere 30 minutter.
  6. Hak den hvide chokolade fint og smelt den over et vandbad.
  7. Tag nu et grilspyd af gangen og dyp den cirka to centimeter ned i den smeltede chokolade og stik den i en kugle. Forsæt til alle kuglerner har et spyd i sig.
  8. Hæld den smeltede chokolade i et højt glas og tag hver enkelte popcake og dyp den i chokoladen. Når en popcake er blevet overtrækket med chokolade, så putter du dem i en vase, så det overskydende chokolade kan dryppe af. Forsæt, indtil alle kager er blevet overtrukket.
  9. Lad overtrækschokoladen på dine popcakes stivne. Smelt nu den mørke chokolade. Med en gaffel kan du hælde den mørke chokolade med en hurtig zigzag bevægelse over hver enkelte popcake, så du får et fint mønster.
  10. Pynt eventuelt med krymmel. Jeg puttede selv en smule spiseligt guldglimmer på mine.
  11. Sæt dem på køl, indtil at chokoladen er fuldstændigt størknet, og så er de fine popcakes med chokoladeovertræk klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier163kcalKulhydrater24gProtein2gFedt7gMættet fedt4gFlerumættet fedt0.3gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.1gKolesterol10mgNatrium137mgKalium54mgKostfibre0.3gSukker18gVitamin A102IUVitamin C0.1mgCalcium59mgJern0.5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Kage fra bageren

Hvis du bare ønsker, at det skal gå stærkt, så kan du vælge at købe en færdigbagt kage fra bageren.

Ja, smagen er selvfølgelig ikke det samme som hjemmebag, men når det kommer til Popcakes, så passer princippet om at spise med øjnene rigtig godt.

Jeg synes også, at disse små kager vil passe perfekt til en børnefødselsdag eller lignende, da det er praktisk, at de spises fra en pind. Og så kan de pyntes ud fra fødselarens ønsker.

Popcakes med chokoladeovertræk er virkelig sjove at lave. Det er nemlig ikke kun dine smagsløg, som kommer til at nyde dem, men også din indre pyntesyge som virkelig får lov at slå sig løs.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required