• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Pestosnegle med fuldkorn - sunde og lækre

Pestosnegle med fuldkorn - sunde og lækre

Pestosnegle
Pestosnegle er et herligt mellemmåltid og en god snack i madpakken. Foto: Rakel Seneca, Madensverden.dk.

Opdateret:  14. november 2022 - Udgivet:  29. september 2021

Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Pestosnegle er en skøn snack til at tage med på farten eller bare til at hyggespise derhjemme. Kan både bages med købt og hjemmelavet pesto.
  2. Opskrift på de lækreste pestosnegle
  3. Pestosnegle som både er sunde og lækre
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tip
Gå til opskrift

Pestosnegle er en skøn snack til at tage med på farten eller bare til at hyggespise derhjemme. Kan både bages med købt og hjemmelavet pesto.

Pestosnegle smager næsten som en form for minipizza, men de er altså mere sunde, da de indeholder fuldkorn. Så dermed kan man bedre spise dem med god samvittighed.

Jeg har brugt grøn basilikumpesto, som jeg har købt færdiglavet. Men man kan selvfølgelig godt bruge hjemmelavet pesto. En anden mulighed er også at bruge rød tomatpesto, det smager super godt.

Denne opskrift er faktisk nem og håndgribelig at lave, hvilket også gør det til en opskrift, jeg tit laver. Jeg elsker nemlig at have en hjemmelavet snack med i tasken, når jeg har planer.

Opskrift på de lækreste pestosnegle

Pestosnegle

Pestosnegle som både er sunde og lækre

Pestosnegle er en skøn snack til at tage med på farten eller bare til at hyggespise derhjemme. Kan både bages med købt og hjemmelavet pesto.
Bedømmelse
5 fra 2 stemmer
RetBrød, Snack
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 55 minutter minutter
Antal 8 snegle
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Rakel Seneca

Ingredienser

  • 100 g grøn pesto
  • 0,5 dl vand
  • 1 dl mælk - plus lidt til pensling
  • 1 tsk tørgær
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 g fuldkornsmel
  • 1 tsk salt
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk basilikum - stødt

Fremgangsmåde

  • Start med at tage en lille gryde og hæld mælk og vand i. Varm det op til lillefingervarme. Hæld det nu i en stor skål og tilføj tørgær og sukker. Rør rundt i det.
  • Tilføj nu olivenolie og fuldkornsmel, bland det godt sammen og tilføj saltet. Tilføj hvedemelet lidt af gangen, i mens du rører rundt i dejen. Når alt melet er tilføjet, skal du ælte dejen.
  • Ælt dejen i mindst fem minutter, så den bliver smidig og blød. Put den nu i en ren skål og dæk den til med et viskestykke. Lad den hæve i en time.
  • Når dejen er hævet, hælder du den ud på et rent bord med en smule mel på. Rul nu dejen til en stor rektangel med en tykkelse på en halv centimeter.
  • Tag nu pestoen og fordel den jævnt udover hele dejen. Rul nu dejen fra den korte end og ind, så den er formet som en roulade.
  • Tag en bageplade og dæk den med bagepapir. Skær nu enderne af rouladen af og skær den derefter i otte lige store stykker. Put sneglene på bagepladen og tryk dem en smule fladere med en finger. Dæk dem til med et viskestykke og lade dem hæve i 30 minutter.
  • Forvarm ovn til 200 grader varmluft.
  • Pensel nu sneglene med en lille smule mælk og drys stødt basilikum udover dem. Bag dem i cirka 15 minutter, eller indtil de er flot gyldne.
  • Så er dine pestosnegle færdige, server dem gerne varme.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
167
% Daglig værdi*
Fedt
 
7
g
11
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Flerumættet fedt
 
0.3
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
3
mg
1
%
Natrium
 
414
mg
18
%
Kalium
 
60
mg
2
%
Kulhydrater
 
21
g
7
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
4
g
8
%
Vitamin A
 
273
IU
5
%
Vitamin C
 
0.01
mg
0
%
Calcium
 
43
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Prøv at vende lidt revet ost sammen med pestoen og drys lidt på toppen af dine pestosnegle. Det er super lækkert og kan klart anbefales.

Se også vores andre opskrifter på bagværk, der fungerer perfekt som snacks i madpakken eller derhjemme: Boller med feta, øl og rosmarin eller sunde boller med røde linser og hørfrø.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole

    juni 23, 2022 at 9:26 pm

    Fuldkorn gør det desværre ikke mere sundt, Hvede er vi på ingen måde skabt til at spise.

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required