Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Pestosnegle med fuldkorn - sunde og lækre

Pestosnegle med fuldkorn - sunde og lækre

Pestosnegle
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Pestosnegle er en skøn snack til at tage med på farten eller bare til at hyggespise derhjemme. Kan både bages med købt og hjemmelavet pesto.

Pestosnegle smager næsten som en form for minipizza, men de er altså mere sunde, da de indeholder fuldkorn. Så dermed kan man bedre spise dem med god samvittighed.

Jeg har brugt grøn basilikumpesto, som jeg har købt færdiglavet. Men man kan selvfølgelig godt bruge hjemmelavet pesto. En anden mulighed er også at bruge rød tomatpesto, det smager super godt.

Denne opskrift er faktisk nem og håndgribelig at lave, hvilket også gør det til en opskrift, jeg tit laver. Jeg elsker nemlig at have en hjemmelavet snack med i tasken, når jeg har planer.

Opskrift på de lækreste pestosnegle

Pestosnegle som både er sunde og lækre

Rakel Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
hævning: 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 55 minutter min
Pestosnegle er en skøn snack til at tage med på farten eller bare til at hyggespise derhjemme. Kan både bages med købt og hjemmelavet pesto.
Antal: 8 snegle
Ret: Brød, Snack
Køkken: Dansk, Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g grøn pesto
  • 0,5 dl vand
  • 1 dl mælk plus lidt til pensling
  • 1 tsk tørgær
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 g fuldkornsmel
  • 1 tsk salt
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk basilikum stødt

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en lille gryde og hæld mælk og vand i. Varm det op til lillefingervarme. Hæld det nu i en stor skål og tilføj tørgær og sukker. Rør rundt i det.
  2. Tilføj nu olivenolie og fuldkornsmel, bland det godt sammen og tilføj saltet. Tilføj hvedemelet lidt af gangen, i mens du rører rundt i dejen. Når alt melet er tilføjet, skal du ælte dejen.
  3. Ælt dejen i mindst fem minutter, så den bliver smidig og blød. Put den nu i en ren skål og dæk den til med et viskestykke. Lad den hæve i en time.
  4. Når dejen er hævet, hælder du den ud på et rent bord med en smule mel på. Rul nu dejen til en stor rektangel med en tykkelse på en halv centimeter.
  5. Tag nu pestoen og fordel den jævnt udover hele dejen. Rul nu dejen fra den korte end og ind, så den er formet som en roulade.
  6. Tag en bageplade og dæk den med bagepapir. Skær nu enderne af rouladen af og skær den derefter i otte lige store stykker. Put sneglene på bagepladen og tryk dem en smule fladere med en finger. Dæk dem til med et viskestykke og lade dem hæve i 30 minutter.
  7. Forvarm ovn til 200 grader varmluft.
  8. Pensel nu sneglene med en lille smule mælk og drys stødt basilikum udover dem. Bag dem i cirka 15 minutter, eller indtil de er flot gyldne.
  9. Så er dine pestosnegle færdige, server dem gerne varme.

Næringsindhold

Kalorier167kcalKulhydrater21gProtein4gFedt7gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.3gEnkelumættet fedt1gKolesterol3mgNatrium414mgKalium60mgKostfibre2gSukker2gVitamin A273IUVitamin C0.01mgCalcium43mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Prøv at vende lidt revet ost sammen med pestoen og drys lidt på toppen af dine pestosnegle. Det er super lækkert og kan klart anbefales.

Se også vores andre opskrifter på bagværk, der fungerer perfekt som snacks i madpakken eller derhjemme: Boller med feta, øl og rosmarin eller sunde boller med røde linser og hørfrø.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ole skriver

    juni 23, 2022 at 9:26 pm

    Fuldkorn gør det desværre ikke mere sundt, Hvede er vi på ingen måde skabt til at spise.

    Svar

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required