Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Peberrodscreme

Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)

billede med peberrodscreme peberodsdressing
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS
Indhold
  • Peberrodscreme - den bedste opskrift
  • Opskrift på nem peberrodscreme
  • Servering
  • Kommentarer

Peberrodscreme - den bedste opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Her får du min opskrift på hjemmelavet peberrodscreme. En nem og lækker creme med masser af peberrod, og den er god til laks og meget andet.
Antal: 4 personer
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 peberrod svarende til ca. 50 gram
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 tsk sherryeddike
  • 0,5 tsk sennepspulver Colmans
  • 2 dl olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Peberroden skrælles og på den fine side af rivejernet rives cirka to spiseskefulde peberrod, som kommes i en blender. Peberrodsdressingen er nemmest at lave i en blender.
  2. Æggeblommer tilsættes sammen med lidt sherryeddike og sennepspulver.
  3. Ingredienserne blendes sammen, hvorefter du nu gradvist blender olivenolien ind i dressingen. Du skal tilføre olien i en tynd stråle, så dressingen kan nå at opsuge olien.
  4. Smag dressingen til med salt og friskkværnet peber, indtil du har den rette smag.

Næringsindhold

Kalorier423kcalKulhydrater2gProtein2gFedt46gMættet fedt7gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt33gKolesterol97mgNatrium639mgKalium43mgKostfibre0.4gSukker1gVitamin A130IUVitamin C3mgCalcium20mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på nem peberrodscreme

Peberrodscreme (eller peberrodsdressing) er en ret klassisk dressing med en delikat smag af peberrod.

Dressingen kan blandt andet serveres til en oksehøjreb og andre oksestege - men den er også god til en anretning med røget laks eller en sprød salat med kylling.

Her er faktisk to gode opskrifter på dressing med peberrod, hvor den ene er uden creme fraiche - den anden er med.

Opskrifterne er til fire personer.

Se også de populære opskrifter på:

  • Peberrodssauce
  • Sprængt oksespidsbryst
  • Wienerschnitzel

Servering

Den færdige dressing med peberrod kan opbevares på køl i 1-2 dage.

Du kan også lave nem peberrodsdressing med creme fraiche.

Her kommes cirka tre deciliter creme fraiche i en lille skål, og derefter tilsættes to spiseskefulde fintreven peberrod.

Vend dressingen rundt, og smag den til med sukker, salt og lidt friskværnet peber.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    februar 16, 2025 at 7:43 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)
  • Solbær barbecuesauce
    Solbær barbecuesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required