• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Pastaret med chorizo, kylling og broccoli

Pastaret med chorizo, kylling og broccoli

Opdateret:  8. april 2021 - Udgivet:  8. april 2021

Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMS

Indhold

  1. Opskrift på en lækker pastaret med chorizo, kylling og broccoli. En god og mættende aftensmad med pasta, som kan laves på under 30 minutter.
  2. Opskrift på pastaret med chorizo
  3. Pastaret med chorizo, kylling og broccoli
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Note
  8. Pastaret med champignon, bacon og flødesovs
  9. Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift

Opskrift på en lækker pastaret med chorizo, kylling og broccoli. En god og mættende aftensmad med pasta, som kan laves på under 30 minutter.

Denne pastaret med chorizo er en lækker ret med inspiration fra Middelhavsområdet.

Med pasta fra Italien og den spanske chorizo pølse er du garanteret en skøn pastaret, og dertil kommer så både kylling og broccoli.

Chorizo giver pastaen en både krydret og varm smag, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pastaret med chorizo

Pastaret med chorizo, kylling og broccoli

Pastaret med chorizo, kylling og broccoli

Bedømmelse
4.7 fra 3 stemmer

Tryk på stjerner for at bedømme

Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Opskrift udviklet af: Holger
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst - skåret i mindre tern
  • 125 g chorizo - i mindre tern
  • 1 bundt forårsløg - i mindre stykker
  • 1 lille broccoli - delt i mindre buketter, stokken skåret i mindre tern
  • 1,5 dl vand
  • 1 bouillonterning - gerne hønsebouillon
  • 3 dl fløde
  • 1 citron - lidt presset saft fra citronen
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille - hakket
  • 400 g pasta - gerne pastapenne eller pastaskruer

Fremgangsmåde

  • Sæt vand over til pasta, og kog pastaen al dente. Kogetid kan variere, men kig på pakken.
  • Kyllingekødet steges af i en stor pande, hvor der er tilsat lidt olivenolie eller smør. Må gerne få lidt stegeskorpe.
  • Tilsæt så chorizo i tern sammen med forårsløg, og lad det sautere et par minutter sammen med kyllingen.
  • Kom så broccoli i panden, og lad det stege et minuts tid, inden du kommer vand, bouillonterning og fløde ved.
  • Læg låg på, og lad det simre i 3-4 minutter.
  • Fjern låget og lad det creme lidt ind.
  • Smag din pastaret med chorizo til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  • Vend den kogte pasta i sammen med hakket persille. Sørg for at vende godt rundt, så flødesaucen kommer på al pastaen.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Den færdige pasteret med chorizo og kylling serveres straks.

Serveres gerne med et godt stykke brød til, evt. det fantastiske ciabatta brød, som du får opskriften på i dette link.

Se også disse opskrifter:

Pastaret med champignon, bacon og flødesovs

4.3 fra 3 stemmer
Pastaret med champignon er en lækker og hurtig ret. Med denne opskrift laves pastaretten nemt med ristet bacon og en himmelsk flødesovs.
Gå til opskrift
pastaret med champignon og flødesovs

Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater

5 fra 3 stemmer
Prøv en lækker ret med sommerfuglepasta og hakket kylling. En skøn opskrift med Penne Farfalle, kylling, tomater og flere lækre ingredienser.
Gå til opskrift
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med stegt hornfisk.

Stegt hornfisk i ovn, på pande eller grill

Uge21-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 21: 20 vinkøb til en fest på budget

bilelde med dansk mad krebinetter

Dansk mad: Opskrifter på mad fra det danske køkken

Billede til rødtunge med svampestuvning.

Rødtunge med svampestuvning og ristede kartofler

Ugens madplan uge 21

Ugens madplan uge 21 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede med kyllingegyros.

Nem kyllingegyros med bulgur og spidskål

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
Som medlem slipper du for reklamer, og du kan gemme og printe opskrifter. Så vær med nu i Danmarks store fællesskab om mad. På forhånd tak.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required