Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pastaret med chorizo, kylling og broccoli

Pastaret med chorizo, kylling og broccoli

Pastaret med chorizo, kylling og broccoli
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook24PinterestSMSEmailMessenger
24
DELINGER

Opskrift på en lækker pastaret med chorizo, kylling og broccoli. En god og mættende aftensmad med pasta, som kan laves på under 30 minutter.

Denne pastaret med chorizo er en lækker ret med inspiration fra Middelhavsområdet.

Med pasta fra Italien og den spanske chorizo pølse er du garanteret en skøn pastaret, og dertil kommer så både kylling og broccoli.

Chorizo giver pastaen en både krydret og varm smag, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pastaret med chorizo

Pastaret med chorizo, kylling og broccoli

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Opskrift på en lækker pastaret med chorizo, kylling og broccoli. En god og mættende aftensmad med pasta, som kan laves på under 30 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst (skåret i mindre tern)
  • 125 g chorizo (i mindre tern)
  • 1 bundt forårsløg (i mindre stykker)
  • 1 lille broccoli (delt i mindre buketter, stokken skåret i mindre tern)
  • 1,5 dl vand
  • 1 bouillonterning (gerne hønsebouillon)
  • 3 dl fløde
  • 1 citron (lidt presset saft fra citronen)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille (hakket)
  • 400 g pasta (gerne pastapenne eller pastaskruer)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til pasta, og kog pastaen al dente. Kogetid kan variere, men kig på pakken.
  2. Kyllingekødet steges af i en stor pande, hvor der er tilsat lidt olivenolie eller smør. Må gerne få lidt stegeskorpe.
  3. Tilsæt så chorizo i tern sammen med forårsløg, og lad det sautere et par minutter sammen med kyllingen.
  4. Kom så broccoli i panden, og lad det stege et minuts tid, inden du kommer vand, bouillonterning og fløde ved.
  5. Læg låg på, og lad det simre i 3-4 minutter.
  6. Fjern låget og lad det creme lidt ind.
  7. Smag din pastaret med chorizo til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  8. Vend den kogte pasta i sammen med hakket persille. Sørg for at vende godt rundt, så flødesaucen kommer på al pastaen.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Den færdige pasteret med chorizo og kylling serveres straks.

Serveres gerne med et godt stykke brød til, evt. det fantastiske ciabatta brød, som du får opskriften på i dette link.

Se også disse opskrifter:

Pastaret med champignon, bacon og flødesovs
Pastaret med champignon er en lækker og hurtig ret. Med denne opskrift laves pastaretten nemt med ristet bacon og en himmelsk flødesovs.
Se opskriften her
pastaret med champignon og flødesovs
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Prøv en lækker ret med sommerfuglepasta og hakket kylling. En skøn opskrift med Penne Farfalle, kylling, tomater og flere lækre ingredienser.
Se opskriften her
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required