Opskrift på pasta med spidskål, der er en meget hurtig pastaret. Pastapenne blandes med lynstegt svinemørbrad og en lækker tomatsauce.
Jeg elsker at kombinere pasta på med de bedste råvarer, og her er min opskrift på pasta med spidskål og svinemørbrad.
Det er blevet en virkelig lækker pastaret med tomatsauce, og retten tager ikke lang tid at lave.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Mere pasta: Se også hvordan du laver pasta med flødesovs.
Ingredienser til pasta med spidskål
300 gram pastapenne (eller anden pasta)
1 svinemørbrad
1 stort rødløg
Et halvt spidskål
400 gram Mutti tomat passata (tomatpure)
2,5 deciliter hønsefond
1 teskefuld tørret basilikum (eller en håndfuld frisk)
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Pastapenne koges næsten som anvist på pakken i letsaltet vand. Men kog dem ikke helt møre, da de skal stå et par minutter i den varme tomatsauce. Når pastaen er kogt, kommes der koldt vand i gryden for at standse kogningen.
- Svinemørbrad afpudses og skæres i mindre tern. Kom lidt olie på en meget varm pande, og brun svinemørbradstern i cirka tre minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.
- Rødløg hakkes fint og kommes ved på panden. Svitses et par minutter.
- Spidskål snittes tyndt og kommes ved. Steg videre i et minut og kom så tomat passata ved sammen med hønsefond. Derefter lidt basilikum.
- Pastapenne fiskes over i panden - det gør ikke noget, hvis du har lidt pastavand med. Lad det stå ved svag varme i et par minutter. Vend det forsigtigt rundt.
Smag det hele til med salt og peber, og servér med italiensk durumbrød.
Mere pasta: Se hvordan du laver en ragu af gris med bucatini.
Hønsefond og svinemørbrad ????????