• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Pasta med fisk, squash og tomater

Pasta med fisk, squash og tomater

pasta med fisk, squash og tomater
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
7
SHARES
FacebookMessenger7PinterestEmailSMS
Opdateret: 15. juli 2024 - Udgivet: 15. juli 2024

Pasta med fisk, squash og tomater er en både nem, hurtig og lækker ret til aftensmad, og den er virkelig velsmagende. En sund fiskeret.

Jeg har lavet denne nemme opskrift på pasta med fisk til dem, der ikke er så glade for fisk, men som gerne vil prøve hvor godt det kan smage.

Retten, der blandt andet laves med squash og tomater, er på ingen måde præget af en stærk fiskesmag, og det skyldes især, at fisken bliver stegt af på panden først.

Jeg har her anvendt torsk, men du kan også bruge kuller, kulmule, rødspætter og andre hvide fisk. Jeg bruger også fuldkornspasta, men også her kan der anvendes en almindelig pasta. Gerne pastaskruer, pastapenne eller lignende.

Se også mine opskrifter på:

Torsk i fad med pasta - børnevenlig opskrift på fiskeret

Pasta med laks og fløde (nem og lækker pastaret)

Pasta med laks, asparges, forårsløg og fløde

Opskrift på pasta med fisk

Opskriften er beregnet til fire personer som en hovedret, og den er altså både nem og hurtig at tilberede.

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pasta med fisk, squash og tomater

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 463
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 500 g torsk - filet uden skind og ben
  • olivenolie - eller rapsolie
  • 300 g Fuldkornspasta - eller alm. pasta, penne eller lignende
  • 1 løg - finthakket
  • 4 fed hvidløg - finthakket
  • 1 lille squash - i små tern
  • 300 g tomater - små, i halve
  • 1 tsk oregano - tørret
  • citronsaft - friskpresset
  • 1 håndfuld basilikum
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Til pasta med fisk starter du med at skære 500 g torsk ud i mindre stykker. Tjek at fisken er uden skind og ben.
  2. Steg fiskestykkerne på en stor og meget varm pande tilsat lidt olivenolie. De skal have et par minutter på hver side og vendes helt forsigtigt. Krydres med salt og friskkværnet peber og lægges til side.
  3. 300 g Fuldkornspasta koges i en gryde med vand og lidt salt. Koges al dente, altså med lidt bid og afdryppes. Gem lidt af kogevandet.
  4. Imens stilles panden tilbage på kogepladen og der kommes lidt mere olie på. Steg nu 1 løg og 4 fed hvidløg sammen med 1 lille squash i 2-3 minutter ved en god varme, men uden det tager farve.
  5. Tilsæt 300 g tomater (små og halverede) sammen med 1 tsk oregano og lidt friskpresset citronsaft. Lad det stege et par minutter mere.
  6. Vend den kogte pasta i sammen med lidt kogevand fra pastaen. Vend derefter 1 håndfuld basilikum i.
  7. Smag til med salt og peber, og sluk for kogepladen. Fordel de stegte stykker torsk øverst og pynt med lidt mere basilikum.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 463kcalKulhydrater: 65gProtein: 35gFedt: 9gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 54mgNatrium: 663mgKalium: 1004mgKostfibre: 2gSukker: 4gVitamin A: 770IUVitamin C: 24mgCalcium: 84mgJern: 4mg
Kom med din mening

Tips

Den færdige fiskeret med pasta stilles blot direkte på bordet, hvor der kan serveres direkte fra panden.

Nydes gerne med et godt stykke fuldkornsbrød til. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    juli 15, 2024 at 9:15 am

    Tak fordi du bruger denne opskrift på pasta med fisk, og du er meget velkommen med din egen vurdering af den.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required