Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Pæresalat med napolitana og tranebær

Pæresalat med napolitana og tranebær

billede til pæresalat med napolitana
4.8 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
45
SHARES
FacebookMessenger45PinterestEmailSMS

Se her hvordan du laver en super lækker pæresalat med napolitana og tranebær. Pæresalaten vendes med olivenolie og citronsaft.

Pæresalat med napolitana og tranebær er en hurtig salat, der kan nydes til de fleste retter med kød eller kylling.

Pæresalaten er frisk og let i smagen, og en salat alle vil synes om.

Mængden af de forskellige ingredienser kan du variere som du synes, og du kan eventuelt skifte den ene pære ud med et æble.

Hvis du vil gøre salaten ekstra lækker, kan du tilsætte lidt ristede pinjekerner eller græskarkerner. Det giver altså pæresalaten en super god afslutning.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på pæresalat med napolitana

Pæresalat med napolitana og tranebær

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Se her hvordan du laver en super lækker pæresalat med napolitana og tranebær. Pæresalaten vendes med olivenolie og citronsaft.
Antal: 4
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g napolitana salatblanding (kan bla. købes i SuperBrugsen)
  • 2 pærer (danske, gerne Conference pærer)
  • 40 g tranebær (tørrede )
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Napolitana salaten kommes i en skål med iskoldt vand, og trækker 10 minutter. Slyng derefter vandet af salaten.
  2. Fordel den i en skål eller et lille fad.
  3. Pærene deles i kvarte, og kernehuset fjernes. Skær derefter pærerne i tynde både, som kommes ved salaten.
  4. Drys de tørrede tranebær over.
  5. Dryp derefter lidt olivenolie og citronsaft over den færdige salat, og så er den klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

I stedet for blot olie og citronsaft, kan du også lave en hurtig dressing til salaten. Det gør du ved at blande en spiseskefuld honning med en spiseskefuld citronsaft og to spiseskefulde olivenolie.

Rør det godt sammen og hæld den over salaten. Du kan med fordel smage den til med salt og sukker.

Se også disse opskrifter:

Her er 4 fantastiske salater med spidskål

Sådan laver du en lækker broccolisalat

Salat med pære og grønkål

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. lotte skriver

    maj 22, 2017 at 7:19 am

    Prøv lige at se opskriften på den anden dressing. Der står 2 gange citronsaft, skal den ene være sukker?

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      maj 22, 2017 at 9:24 am

      Hej Lotte
      Mange tak - og det er nu rettet til 🙂
      Bedste hilsner
      Holger
      Madensverden.dk

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required