Se her hvordan du laver en super lækker pæresalat med napolitana og tranebær. Pæresalaten vendes med olivenolie og citronsaft.
Pæresalat med napolitana og tranebær er en hurtig salat, der kan nydes til de fleste retter med kød eller kylling.
Pæresalaten er frisk og let i smagen, og en salat alle vil synes om.
Mængden af de forskellige ingredienser kan du variere som du synes, og du kan eventuelt skifte den ene pære ud med et æble.
Hvis du vil gøre salaten ekstra lækker, kan du tilsætte lidt ristede pinjekerner eller græskarkerner. Det giver altså pæresalaten en super god afslutning.
Opskriften er til fire personer.
Opskrift på pæresalat med napolitana
Pæresalat med napolitana og tranebær
Ingredienser
- 75 g napolitana salatblanding - kan bla. købes i SuperBrugsen
- 2 pærer - danske, gerne Conference pærer
- 40 g tranebær - tørrede
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
- Napolitana salaten kommes i en skål med iskoldt vand, og trækker 10 minutter. Slyng derefter vandet af salaten.
- Fordel den i en skål eller et lille fad.
- Pærene deles i kvarte, og kernehuset fjernes. Skær derefter pærerne i tynde både, som kommes ved salaten.
- Drys de tørrede tranebær over.
- Dryp derefter lidt olivenolie og citronsaft over den færdige salat, og så er den klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
I stedet for blot olie og citronsaft, kan du også lave en hurtig dressing til salaten. Det gør du ved at blande en spiseskefuld honning med en spiseskefuld citronsaft og to spiseskefulde olivenolie.
Rør det godt sammen og hæld den over salaten. Du kan med fordel smage den til med salt og sukker.
Se også disse opskrifter:
Her er 4 fantastiske salater med spidskål
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
lotte
Prøv lige at se opskriften på den anden dressing. Der står 2 gange citronsaft, skal den ene være sukker?
Madensverden.dk
Hej Lotte
Mange tak - og det er nu rettet til 🙂
Bedste hilsner
Holger
Madensverden.dk