• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Pæresalat med napolitana og tranebær

Pæresalat med napolitana og tranebær

billede til pæresalat med napolitana
4.8 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
43
SHARES
FacebookMessenger43PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  2. januar 2018

Se her hvordan du laver en super lækker pæresalat med napolitana og tranebær. Pæresalaten vendes med olivenolie og citronsaft.

Pæresalat med napolitana og tranebær er en hurtig salat, der kan nydes til de fleste retter med kød eller kylling.

Pæresalaten er frisk og let i smagen, og en salat alle vil synes om.

Mængden af de forskellige ingredienser kan du variere som du synes, og du kan eventuelt skifte den ene pære ud med et æble.

Hvis du vil gøre salaten ekstra lækker, kan du tilsætte lidt ristede pinjekerner eller græskarkerner. Det giver altså pæresalaten en super god afslutning.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på pæresalat med napolitana

billede til pæresalat med napolitana
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pæresalat med napolitana og tranebær

4.80 fra 5 stemmer
Se her hvordan du laver en super lækker pæresalat med napolitana og tranebær. Pæresalaten vendes med olivenolie og citronsaft.
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Kalorier: 110
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 75 g napolitana salatblanding - kan bla. købes i SuperBrugsen
  • 2 pærer - danske, gerne Conference pærer
  • 40 g tranebær - tørrede
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde
 

  1. Napolitana salaten kommes i en skål med iskoldt vand, og trækker 10 minutter. Slyng derefter vandet af salaten.
  2. Fordel den i en skål eller et lille fad.
  3. Pærene deles i kvarte, og kernehuset fjernes. Skær derefter pærerne i tynde både, som kommes ved salaten.
  4. Drys de tørrede tranebær over.
  5. Dryp derefter lidt olivenolie og citronsaft over den færdige salat, og så er den klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

I stedet for blot olie og citronsaft, kan du også lave en hurtig dressing til salaten. Det gør du ved at blande en spiseskefuld honning med en spiseskefuld citronsaft og to spiseskefulde olivenolie.

Rør det godt sammen og hæld den over salaten. Du kan med fordel smage den til med salt og sukker.

Se også disse opskrifter:

Her er 4 fantastiske salater med spidskål

Sådan laver du en lækker broccolisalat

Salat med pære og grønkål

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. lotte

    maj 22, 2017 at 7:19 am

    Prøv lige at se opskriften på den anden dressing. Der står 2 gange citronsaft, skal den ene være sukker?

    Svar
    • Madensverden.dk

      maj 22, 2017 at 9:24 am

      Hej Lotte
      Mange tak - og det er nu rettet til 🙂
      Bedste hilsner
      Holger
      Madensverden.dk

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required