Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Ovnbagte hakkebøffer med porrer og kryddersovs

Ovnbagte hakkebøffer med porrer og kryddersovs

billede med ovnbagte hakkebøffer med porrer og kryddersovs
4.7 fra 132 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5.4k
SHARES
FacebookMessenger5.4kPinterestEmailSMS
Opdateret: 7. juni 2024 - Udgivet: 26. september 2023
Oversigt over indhold
  • Min opskrift på ovnbagte hakkebøffer med porrer, der også laves med en lækker kryddersovs. Det hele steges i et fad, og er en sikker vinder.
  • Opskrift på hakkebøffer med porrer
  • Hakkebøffer med porrer - nem opskrift
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Servering
  • FAQ
  • Kommentarer

Min opskrift på ovnbagte hakkebøffer med porrer, der også laves med en lækker kryddersovs. Det hele steges i et fad, og er en sikker vinder.

Ovnbagte hakkebøffer med porrer er en nem og lækker ret i kategorien mad i fad.

Her brunes hakkebøfferne først af på en pande, hvorefter de lægges i et fad.

Grøntsager, og herunder altså porrer, sauteres af sammen med de øvrige ingredienser, inden hele retten steges færdig i ovnen.

Og du skal glæde dig til den lækre kryddersovs, der simpelthen smager fantastisk til hakkebøfferne. Her finder du opskriften på dansk hakkebøf.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Italienske hakkebøffer
  • Gammeldags koteletter i fad
  • Hakkebøffer i ovn

Opskrift på hakkebøffer med porrer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hakkebøffer med porrer - nem opskrift

4.72 fra 132 stemmer
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 864
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød
  • 3 store porrer
  • 1 rød peberfrugt
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 1 håndfuld timian
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 5 dl fløde
  • 1 spsk kalvefond - koncentreret
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm ovnen til 200 grader over- og underluft.
  2. Oksekødet deles i fire lige store portioner, der formes til hakkebøffer. Pres ikke farsen for meget sammen, da bøfferne så nemt bliver tunge og kedelige. Læg eventuelt det hakkede oksekød ned i en anretterring, og pres den let sammen. Hak bøfferne med en kniv.
  3. Varm en pande op ved en rimelig høj varme, og kom en lille sjat olie og en lille klat smør på. Lad det bruse af og læg hakkebøfferne på.
  4. Brun bøfferne grundigt på begge sider, så de får en flot stegeskorpe og kulør. Lægges i et ildfast fad.
  5. Porrer snittes i cirka en centimeter tykke skiver, der kommes på panden. Tilsæt eventuelt en lille klat smør mere. Lad dem svitse et minuts tid.
  6. Hvidløg hakkes groft og kommes ved.
  7. Peberfrugt skæres i mindre tern, der sauteres med i yderligere et minut.
  8. Tilsæt karry, paprika og fint hakket timian, og lad det svitse med i 30 sekunder. Vend det rundt undervejs.
  9. Kom engelsk sauce ved sammen med piskefløde og kalvefond, og lad det koge op. Smag til med salt og peber.
  10. Hæld indholdet over hakkebøfferne i fadet, og fordel det rundt i fadet.
  11. Stil dine hakkebøffer med porrer ind i ovnen, hvor de skal have cirka 20 minutter.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 864kcalKulhydrater: 17gProtein: 31gFedt: 76gMættet fedt: 40gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 25gTransfedt: 2gKolesterol: 248mgNatrium: 800mgKalium: 764mgKostfibre: 2gSukker: 8gVitamin A: 3941IUVitamin C: 50mgCalcium: 164mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Ovnbagte hakkebøffer med porrer kan serveres sammen med flere forskellige slags tilbehør.

Prøv eksempelvis til en nem kartoffelmos, eller måske med ovnbagte kartofler.

Desuden skal du nyde dem sammen med dampet broccoli eller kogte ærter.

FAQ

Kan man fryse ovnbagte hakkebøffer?

Ja, du kan sagtens fryse retten ned i en tæt beholder. Kan eventuelt varmes op i ovn. Holdbarhed på køl er 2-3 dage.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Mie skriver

    august 21, 2025 at 9:05 am

    Kan ovnbagte hakkebøffer med porrer og kryddersauce fryses ???

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 21, 2025 at 10:51 am

      Hej Mie
      Det kan du tro - du kan sagtens fryse retten ned. Jeg har skrevet det ind i opskriften. Tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Jette van Zwieten-Rathje skriver

    februar 05, 2025 at 1:18 pm

    Super nem og dejlig ret.
    Tusind tak for endnu en smag oplevelse

    Svar
  3. Susanne Albertsen skriver

    september 10, 2024 at 4:43 pm

    Virkelig lækker opskrift. Smager pragtfuld, og dejlig nemt med tilberedning i ovnen til slut, så køkkenet er ryddet, når maden sættes på bordet.

    Svar
« Ældre kommentarer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required