• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Dessert › Nem ostekage med hindbær

Nem ostekage med hindbær

ostekage med hindbær
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 30. juli 2023 - Udgivet: 30. juli 2023

Her får du den bedste opskrift på ostekage med hindbær. En nem og lækker dessert med ostecreme, kiks og en skøn hindbærgele.

Ostekage med hindbær er en både nem og rimelig hurtig dessert at lave, og selve tilberedningen tager ikke lang tid. Du skal blot vente på, at den hjemmelavede hindbærgelé sætter sig.

Her får du en skøn dessert med en lækker hindbærgele, der kan laves af frosne eller friske hindbær, og en fyldig ostecreme lavet på flødeost og creme fraiche.

Se også: Amerikansk cheesecake med jordbær

Anret ostekagerne i mindre glas, og lav gerne tricket med at stille glassene på skrå, da det giver en fin effekt med gelé og ostecreme, som du kan se på billedet.

Opskriften er beregnet som en dessert til fire personer, og den er udviklet af Ellen Jensen.

Opskrift på ostekage med hindbær

ostekage med hindbær
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem ostekage med hindbær

5 fra 3 stemmer
Her får du den bedste opskrift på ostekage med hindbær. En nem og lækker dessert med ostecreme, kiks og en skøn hindbærgele.
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Kalorier: 367
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Hindbærgele
  • 400 g hindbær
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk agar agar
Ostecreme
  • 100 g creme fraiche - 38%
  • 200 g flødeost
  • 1 vaniljestang - korn af 1 vaniljestang
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk citronsaft
  • 4 kiks - digestive kiks

Fremgangsmåde
 

  1. Til ostekage med hindbær starter du med, at komme hindbær i en gryde sammen med sukker. Lad det koge ca. 10 minutter.
  2. Derefter tilsættes agar agar, og din hindbærgele koges videre i yderligere 3 minutter. Så er den klar.
  3. Hæld hindbærgeleen op i 4 mindre glas, og gerne på skrå som på biledet. Det er en flot anretning.
  4. Stil glassene på køl så geleen kan stivne.
  5. Når geleen i glassene er stivnet helt laver du en ostemasse til dine ostekager. Her kommes creme fraiche i en skål sammen med flødeost, kornene fra en stang vanilje, der er mast sammen med 1 spiseskefuld sukker, og lidt citronsaft.
  6. Pisk ostecremen til den er let cremet, og smag den til med lidt mere sukker eller citronsaft, så den får den helt rigtige smag.
  7. Læg nu en digestive kiks direkte på den stive hindbærgele.
  8. Derpå kommes ostecremen, så glassene er næsten fyldt op. Bank gerne glasset let i hånden, så ostecremen fordeler sig jævnt.
  9. Stil glassene med ostekage på køl indtil servering.

Næringsindhold

Kalorier: 367kcalKulhydrater: 39gProtein: 6gFedt: 23gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 51mgNatrium: 222mgKalium: 260mgKostfibre: 7gSukker: 24gVitamin A: 705IUVitamin C: 27mgCalcium: 95mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Ostekage med hindbær serveres som en lækker dessert, og her kan ostekagerne pyntes inden servering.

Pynt gerne ostekagerne med lidt knust digestive kiks, lidt revet chokolade eller friske hindbær.

Se også: Hindbærsnitter - opskrift på genfersnitte

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød - nem og hurtig grød med svesker
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød
  • Bagte figner
    Bagte figner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften
Karolines søndagsgryde
Karolines søndagsgryde (en nem og klassisk gryderet)→ Se opskriften
billederesultat for bærkage
Bærkage med chokolade og lækker flødecreme→ Se opskriften
billederesultat for koldhævede speltboller
Koldhævede speltboller - hæves i køleskab natten over→ Se opskriften
Billede med æblemos.
Æblemos med vanilje og flødeskum (i små dessertglas)→ Se opskriften
chiagrød med mandelmælk
Chiagrød - opskrift på sund grød med chia og mandelmælk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required