Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › One pot koteletter

One pot koteletter (alt i en gryde opskrift)

billede med one pot koteletter
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
56
SHARES
FacebookMessenger56PinterestEmailSMS
Indhold
  • One pot koteletter
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på one pot koteletter
  • Servering
  • Kommentarer

One pot koteletter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
One pot koteletter er en såkaldt alt i en gryde opskrift, hvor du laver hele retten i samme gryde. Nemt og godt, og her er det altså med møre koteletter.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 2 skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 300 kartofler (små)
  • 2 gulerødder (mellemstore)
  • 3 dl bouillon (varm)
  • 3 tsk honning
  • 3 tsk sennep
  • 2 spsk timian (frisk, hakket)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille

Fremgangsmåde

  1. Koteletterne duppes tørre. Smelt en god klat smør i en stegegryde, og brun koteletter grundigt på begge sider. Det tager cirka et minut på hver side ved høj varme. Afhængig af størrelsen på koteletterne, skal de måske brunes ad to omgange. Lægges til side på en tallerken og krydres med salt og peber.
  2. De små kartofler skæres i kvarte og kommes i gryden sammen med en ny klat smør. Skær også gulerødderne i skiver og kom ved. Ristes godt af i fem minutter. Vendes rundt undervejs.
  3. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint og kommes ved sammen med masser af frisk timian. Lad det svitse et par minutter mere.
  4. Kom så varm bouillon i sammen med honning og sennep, og lad det koge op. Du kan eventuelt jævne med lidt majsstivelse, der udrøres i en smule koldt vand. Vil du have mere sovs ved kød og grøntsager, kan du tilsætte lidt fløde.
  5. Læg koteletterne tilbage i gryden, læg låget på og lad dine one pot koteletter simre i 15 minutter.
  6. Hak persillen fint og vend den i til sidst. Smag retten til med salt og peber. Gerne også lidt friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier327kcalKulhydrater24gProtein42gFedt7gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.04gKolesterol116mgNatrium907mgKalium1155mgKostfibre3gSukker7gVitamin A5184IUVitamin C20mgCalcium41mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på one pot koteletter

Her er min opskrift på one pot koteletter, der er en særdeles nem og lækker måde at tilberede koteletter på.

Det er en alt i en gryde opskrift, der simpelthen bare er god på de der travle dage, hvor der ikke er så meget tid til madlavningen.

Men alligevel får du altså god mad, der virkelig smager af noget.

Den varme bouillon laver du ved at koge tre deciliter vand op og komme en bouillonterning i. Bouillonen må gerne være lidt kraftig.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Koteletter sous vide
  • Guide til stegning af kotelet
  • Gammeldags koteletter i fad
  • Koteletter med rosenkål

Servering

One pot koteletter er nemme at servere, da gryden blot stilles på bordet.

Og her kan alle så fiske en kotelet op, og selv tage tilbehør og sovs fra gryden.

Du kan servere en af mine sunde salater til. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    april 09, 2025 at 9:15 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Skriv gerne din mening om den her.

    Svar
  2. Pia skriver

    september 05, 2022 at 6:56 pm

    Lækker opskrift. Jeg doblede op på kartofler, men der manglede stadigvæk kartofler.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)
  • Billede af rosmarinkylling.
    Rosmarinkylling (med lækre grøntsager tilberedt i fad)
  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required