• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Oksekød i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)

Oksekød i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)

billederesultat for oksekød i tomatsauce med frisk pasta
4.6 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  20. juli 2020

Min opskrift på oksekød i tomatsauce, der serveres med frisk pasta. En klassisk ret fra Italien, hvor oksekød steges med hakkede tomater og peberfrugt.

Oksekød i tomatsauce er en nem ret fra Italien, hvor oksekød simrer mørt i en sauce lavet af hakkede tomater og peberfrugt.

Den nemme løsning er, at du skærer bøffer af eks. oksetyksteg i tynde strimler. Så er det nemt at lave retten.

Opskriften er beregnet til fire personer som hovedret.

Opskrift på oksekød i tomatsauce

billederesultat for oksekød i tomatsauce med frisk pasta
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Oksekød i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)

4.60 fra 5 stemmer
Min opskrift på oksekød i tomatsauce, der serveres med frisk pasta. En klassisk ret fra Italien, hvor oksekød steges med hakkede tomater og peberfrugt.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 280
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g oksetyksteg - eller anden udskæring
  • 3 skalotteløg - grofthakket
  • 3 fed hvidløg - grofthakket
  • 1 rød peberfrugt - i mindre tern eller strimler
  • 1 dl hvidvin - skal være tør hvidvin
  • 3 spsk balsamico
  • 2 dåser hakkede tomater
  • rosmarin
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 citron
  • Lidt sukker
  • 500 g frisk pasta

Fremgangsmåde
 

  1. Oksekød skæres i tynde strimler, og du kan som sagt sagtens anvende bøffer af oksetyksteg. Det er nemt.
  2. Brun kødet i lidt olie i en stor pande, og tilsæt derefter grofthakkede løg og hvidløg. Lad det sautere med et minuts tid. Krydr med lidt salt og peber. Tilsæt så peberfrugt.
  3. Kom så tør hvidvin på panden, og lad det næsten koge væk.
  4. Kom så balsamico på, og lad også det næsten koge væk.
  5. Så tilsættes to dåser hakkede tomater sammen med friske rosmarinblade. Læg låg på og skru ned for varmen, hvorefter din oksekød i tomatsauce simrer i en lille times tid.
  6. Rør i det et par gange undervejs, og tilsæt lidt vand hvis du ønsker mere sauce.
  7. Når kødet er mørt efter en lille times tid, smages til med salt, peber, citronsaft og sukker.
  8. Kog den friske pasta som anvist på pakken.

Næringsindhold

Kalorier: 280kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Oksekød i tomatsauce serveres med den friske pasta til.

Serveres også gerne med et stykke hjemmebagt focaccia til.

Se også disse opskrifter med pasta:

Pasta med bacon og spidskål - pastaret på 20 min.

4.8 fra 15 stemmer
Her er min opskrift på pasta med bacon og spidskål, som du kan lave på ca. 20 minutter. En nem pastaret med lækre ingredienser, som alle kan lide.
Gå til opskrift
billederesultat med pasta med bacon og spidskål

Pasta med kylling

4.8 fra 108 stemmer
Her er en nem og hurtig opskrift på pasta med kylling, der tilberedes med en lækker flødesovs på bund af rødløg, hvidløg og peberfrugt.
Gå til opskrift
billede til pasta med kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required