Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Okse med rødbedesalat

Okse med rødbedesalat

okse med rødbedesalat
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på okse med rødbedesalat. Retten laves med bøf i skiver, der anrettes på salat med bagte tern af rødbede og kikærter.

Okse med rødbedesalat er både lækker og nem aftensmad, der sagtens kan bruges som velsmagende gæstemad.

Jeg bruger gerne et par store ribeye bøffer til opskriften, men andre slags oksekød kan også anvendes.

Den dejlige rødbedesalat laves blandt andet med bagte tern af rødbede, men også kikærter og en god dressing.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på okse med rødbedesalat

Okse med rødbedesalat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Her er min opskrift på okse med rødbedesalat. Retten laves med bøf i skiver, der anrettes på salat med bagte tern af rødbede og kikærter.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Rødbedetern
  • 4 rødbeder (skrællet og skåret i små tern)
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • timian (tørret)
Stegte kikærter
  • 1 dåse kikærter (skyllet)
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk timian
Salat og dressing
  • 1 stor romainesalat (snittet)
  • 5 spsk olivenolie
  • 2 spsk honning
  • 2 tsk sennep
  • 0,5 citron (friskpresset saft)
  • 2 tsk estragon (tørret)
  • 2 håndfulde rucola
Okse
  • 2 store ribeye (gerne 250-300 gram stykket)
  • smør
  • 4 fed hvidløg (pillet og knuste)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Rødbeder skrælles og skærs i mindre tern. Kommes i et ildfast fad. Kom olivenolie over og krydr med salt, peber og timian. Bages ca. 20 minutter ved 200 grader varmluft.
  2. Kikærter skylles og kommes på en varm pande med lidt olie. Krydres med paprika, hvidløgspulver, timian og salt. Steges sprøde i ca. 5-6 minutter.
  3. Romainesalat sniittes, mens dressing røres sammen af olie, honning, sennep, citronsaft og estragon. Smages til med salt og peber.
  4. I en skål vendes salat forsigtigt sammen med de bagte rødbedetern, stegte kikærter, groftplukket rucola og halvdelen af dressingen. Se evt. hvordan i min video med fremgangsmåde.
  5. De to ribeye brunes godt af på en varm og tør pande. Tilsæt så et par spiseskefulde smør og knuste fed hvidløg. Steges ca. 2-3 minutter på hver side.
  6. Anretning af okse med rødbedesalat: Fordel rødbedesalat på tallerkner, og skær bøfferne i skiver. Anrettes ovenpå salaten. Dryp dressing over.

Næringsindhold

Kalorier180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Kom med din mening

Noter

Okse med rødbedesalat serveres straks, og den er blandt andet god som weekendmad eller gæstemad.

Jeg plejer at servere et godt stykke grydebrød til.

Se flere opskrifter med bøf:

Bøfguide

Mongolian beef med grøntsager og ris på 20 minutter

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required