Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nudler med hakket kylling

Nudler med hakket kylling

nudler med hakket kylling og bønnespirer
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
252
SHARES
FacebookMessenger252PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på nudler med hakket kylling og bønnespirer. Det er en nem og hurtig ret, som du kan lave i en pande eller wok.

Nudler med hakket kylling er en både hurtig, nem og sund ret til aftensmad, og du kan jo selv styre hvor stærk du ønsker wokretten.

Den kan selvfølgelig laves i en wok, men en almindelig pande er også fin.

Mængden af de enkelte ingredienser kan også varieres efter eget valg, men mængderne passer fint til fire personer som en lækker og asiatisk inspireret ret.

Se flere populære opskrifter:

  • Hakket kyllingekød med kartoffelmos i fad
  • Hakket kylling
  • Nudler med kylling og spidskål på 15 minutter

Opskrift på nudler med hakket kylling

Nudler med hakket kylling - sund opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på nudler med hakket kylling og bønnespirer. Det er en nem og hurtig ret, som du kan lave i en pande eller wok.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 350 g hakket kylling
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 tsk karry
  • 3 spsk soja
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 spsk brun farin
  • 4 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 bundt forårsløg (i tynde skiver)
  • 2 mellemstore gulerødder (i små tern)
  • 1 rød peberfrugt (i små tern)
  • 150 g bønnespirer
  • 125 g nudler
  • 1 håndfuld peanuts
  • Lidt flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Til nudler med hakket kylling starter du med, at varme en dyb pande eller en wok op ved høj varme.
  2. Hæld lidt olie på og steg nu det hakkede kyllingekød i et par minutter. Hak det godt ud undervejs, så det bliver findelt så meget som muligt.
  3. Kom karry ved, vend rundt og lad hurtigt karryen brænde af.
  4. Tilsæt soja sammen med sød chilisauce og brun farin. Vend det rundt og steg i 15 sekunder.
  5. Nudler brækkes i mindre stykker og kommes i en skål. Overhældes med kogende vand, røres rundt med en gaffel og trækker 4-5 minutter.
  6. Kom hvidløg på panden sammen forårsløg, gulerødder og rød peberfrugt. Vendes rundt.
  7. Vend så bønnespirer i sammen med nudlerne. Smag til med lidt salt, og måske også med lidt soja, sød chilisauce og brun farin. Alt efter smag og behag.
  8. Lige inden servering drysses peanuts over din nudelret med hakket kylling.

Næringsindhold

Kalorier437kcalKulhydrater42gProtein26gFedt20gMættet fedt4gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt10gTransfedt0.1gKolesterol102mgNatrium928mgKalium928mgKostfibre6gSukker12gVitamin A6159IUVitamin C47mgCalcium75mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Nudler med hakket kylling, bønnespirer og karry serveres straks, og yderligere tilbehør er ikke nødvendigt.

Fakta om nudler

Nudler er en form for pasta, der findes i en lang række kulturer og er en almindelig del af den asiatiske kost. Her er nogle fakta om nudler:

  1. Oprindelse: Oprindelsen af nudler er uklar, men de er blevet spist i Kina i over 2000 år.
  2. Typer: Der findes mange typer af nudler, inklusiv hvide, brune, gulerods- og søde kartoffelnudler.
  3. Anvendelse: Nudler er en almindelig base for mange asiatiske retter, inklusiv pad thai, pho og ramen.
  4. Ernæringsværdi: Nudler er typisk lavet af mel og vand og er en god kilde til kulhydrater.
  5. Konservering: Nudler kan holde sig i lang tid, når de opbevares tørt og mørkt, og de kan også fryses.
  6. Kulinarisk kultur: Nudler er en vigtig del af den kulinariske kultur i mange lande, herunder Kina, Japan, Vietnam, Thailand og Korea, og spiller en stor rolle i deres traditionelle retter.

Fakta om hakket kylling

Her er nogle fakta om hakket kylling:

  1. Ernæring: Hakket kylling er en god kilde til protein, jern, zink og B-vitaminer.
  2. Brug: Hakket kylling kan bruges i en række retter, såsom salater, pastaretter, kødboller, sandwich og fyldte grøntsager.
  3. Konservering: Hakket kylling kan opbevares i køleskabet i op til 2 dage eller i fryseren i op til 6 måneder.
  4. Tilberedning: Hakket kylling kan tilberedes ved stegning i gryde, på grill, i ovnen eller på panden som i denne ret.
  5. Diæt: Hakket kylling er ofte et populært valg for dem, der følger en diæt med lavt fedtindhold, da det er magert kød, men stadig med et højt indhold af protein. Dermed er det hakkede kyllingekød et fint alternativ til andet kød.
  6. Bæredygtighed: Hakket kylling kan være en bæredygtig mulighed, da den typisk kommer fra større kyllingehold, der har en højere udnyttelse af ressourcerne end mindre besætninger.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required