Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Nøddekage med chokolade - kage uden mel

Nøddekage med chokolade - kage uden mel

billederesultat for nøddekage med chokolade
4.7 fra 47 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
294
SHARES
FacebookMessenger294PinterestEmailSMS

Lav en lækker nøddekage med chokolade med denne opskrift. Nøddekagen bages med hasselnødder og mandler, og den er uden mel og mælk.

Her får du en skøn opskrift på nøddekage med chokolade, og denne kage er uden hverken hvedemel eller mælk.

Nøddekagen er nem at røre sammen og bage, og den indeholder blandt andet hasselnødder og mandler.

Til sidst overtrækkes nøddekagen med et lag chokolade, og opskriften rækker til ca. 6-8 personer.

Opskrift på nøddekage med chokolade

Nøddekage med chokolade - kage uden mel

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.7 fra 47 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Lav en lækker nøddekage med chokolade med denne opskrift. Nøddekagen bages med hasselnødder og mandler, og den er uden mel og mælk.
Antal: 6 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g hasselnødder
  • 250 g mandler
  • 5 æg
  • 190 g rørsukker
  • 1 tsk bagepulver
Pynt
  • 60 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Kom mandler og hasselnødder i en blender/foodprocessor og kør til de er nogenlunde findelt.
  2. Kom æg og sukker i en skål og pisk rigtig godt med en el-pisker, til det er tykt og luftigt. Jo længere tid du pisker, jo mere luftig bliver din nøddekage med chokolade, så det kan godt betale sig at bruge god tid på denne del.
  3. Vend de hakkede nødder og bagepulveret i med en dejskraber, til det hele er blandet godt sammen, men uden at luften slås ud af æggemassen.
  4. Hæld i en smurt/beklædt springform og bag ved 200 grader (ikke varmluft) på næstnederste rille i 30-35 minutter. Hvis kagen tager for meget farve, så dæk den til med noget stanniol. Tjek at din nøddekage er gennembagt inden den tages ud.
  5. Smelt chokoladen over vandbad og kom den på kagen mens din nøddekage stadig er lun.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige nøddekage med chokolade køles helt af inden servering.

Nyd gerne nøddekagen med flødeskum og friske bær.

Se også disse kageopskrifter:

Drømmekage fra Brovst

4.8 fra 123 stemmer
Drømmekage. Her er min opskrift på den klassiske kage fra Brovst med ekstra fyld på toppen. En populær kokoskage, der er nem at bage.
Gå til opskrift
Billede af drømmekage fra Brovst.

Chokoladekage

4.8 fra 1029 stemmer
Sådan bager du chokoladekage. Den bedste opskrift på alletiders mumse chokoladekage, der er Danmarks bedste. Kagen er svampet og nem at bage.
Gå til opskrift
billede med chokoladekage

Rådhustærte

4.7 fra 16 stemmer
Her får du min opskrift på en klassisk rådhustærte med kransekagemasse og marmelade. Præcist som bageren laver dem, og det er nemt at gå til.
Gå til opskrift
billede med rådhustærte
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Astrid skriver

    marts 07, 2022 at 9:09 pm

    Hey, kunne man erstatte noget sf sukkeret med en banan og evt. hvor meget sukker kan msn undlade?

    Svar
  2. Helle Beyer-Lassen skriver

    juli 24, 2021 at 12:31 pm

    Størrelse på springformen?

    Svar
    • Louise skriver

      august 28, 2021 at 4:41 pm

      Jeg har lige bagt den, og brugte en 26 cm form. Det var perfekt.

      Svar
  3. Farmor skriver

    januar 03, 2021 at 11:45 am

    Uhm.....ser lækker ud 😋 Vil blot høre hvilken størrelse springform du har brugt, da der jo findes flere størrelser 😉

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required