Her er min opskrift på meget nemme krebinetter med en hurtig og dejlig sommerfrikassé som tilbehør. Krebinetterne skal ikke paneres.
Nemme krebinetter, der formes og derefter steges på panden. Det bliver ikke nemmere, og de smager fremragende.
Et godt trick til formning af krebinetterne: Kom kødet ned i en ring med en diameter på cirka 8-9 centimeter, og pres det ned så højden er ens.
Løft ringen op og hak begge sider med bagsiden af kniven.
Så får du fine og ensartede krebinetter.
Se også mine populære opskrifter på:
Opskrift på krebinetter

Krebinetter
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Kødet deles i fire lige store portioner. Knug en af portionerne godt sammen i hånden, og læg det derefter på bordet. Form en krebinet med en diameter på cirka 8-9 centimeter, fordi krebinetterne må gerne have en vis højde. Hak på begge sider med bagsiden af en kniv, og læg til side. Fortsæt på samme måde med resten af krebinetterne.
- De små gulerødder koges 4-5 minutter i lidt saltet vand, og dryppes tørre. Skær porrer i tynde skiver og asparges i halve eller tredjedele.
- Varm en pande godt op og kom en god klat smør og noget olivenolie på panden.
- Læg krebinetterne på og lad dem først stege to minutter på den side uden at du rører dem. og derefter to minutter på den anden side. Steg derefter videre i yderligere 4-6 minutter, hvor de vendes nogle gange undervejs. Den samlede stegetid er 8-10 minutter. Tag de færdigstegte krebinetter af panden og krydr dem med salt og friskkværnet peber.
- Kog madlavningsfløde op i en gryde og lad den koge en smule ind så den næsten begynder at tykne lidt. Tilsæt de afdryppede gulerødder, porrer og asparges, og lad det koge i fem minutter, så grøntsagerne stadig har lidt bid.
- Smag til med salt og peber, og vend grofthakket persille i. Smag også gerne til med lidt friskpresset citronsaft.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Anret de nemme krebinetter med sommerfrikassé og drys eventuelt med lidt mere persille.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments