• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Krebinetter med let sommerfrikassé

Krebinetter med let sommerfrikassé

Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
61
SHARES
FacebookMessenger61PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. juni 2024 - Udgivet: 27. april 2024

Her er min opskrift på meget nemme krebinetter med en hurtig og dejlig sommerfrikassé som tilbehør. Krebinetterne skal ikke paneres.

Nemme krebinetter, der formes og derefter steges på panden. Det bliver ikke nemmere, og de smager fremragende.

Et godt trick til formning af krebinetterne: Kom kødet ned i en ring med en diameter på cirka 8-9 centimeter, og pres det ned så højden er ens.

Løft ringen op og hak begge sider med bagsiden af kniven.

Så får du fine og ensartede krebinetter.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Karbonader
  • Krebinetter med stuvet spidskål
  • Kålkrebinetter med spidskål
  • Kalvekrebinetter
Oversigt over indhold
  • Her er min opskrift på meget nemme krebinetter med en hurtig og dejlig sommerfrikassé som tilbehør. Krebinetterne skal ikke paneres.
  • Krebinetter
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Krebinetter

5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 529
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g hakket svin og kalv - med 8-12 procent fedt
  • 4 dl madlavningsfløde - eller alm. fløde
  • 400 g gulerødder - gerne små
  • 2 porrer - små
  • 1 bundt grønne asparges - stort
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kødet deles i fire lige store portioner. Knug en af portionerne godt sammen i hånden, og læg det derefter på bordet. Form en krebinet med en diameter på cirka 8-9 centimeter, fordi krebinetterne må gerne have en vis højde. Hak på begge sider med bagsiden af en kniv, og læg til side. Fortsæt på samme måde med resten af krebinetterne.
  2. De små gulerødder koges 4-5 minutter i lidt saltet vand, og dryppes tørre. Skær porrer i tynde skiver og asparges i halve eller tredjedele.
  3. Varm en pande godt op og kom en god klat smør og noget olivenolie på panden.
  4. Læg krebinetterne på og lad dem først stege to minutter på den side uden at du rører dem. og derefter to minutter på den anden side. Steg derefter videre i yderligere 4-6 minutter, hvor de vendes nogle gange undervejs. Den samlede stegetid er 8-10 minutter. Tag de færdigstegte krebinetter af panden og krydr dem med salt og friskkværnet peber.
  5. Kog madlavningsfløde op i en gryde og lad den koge en smule ind så den næsten begynder at tykne lidt. Tilsæt de afdryppede gulerødder, porrer og asparges, og lad det koge i fem minutter, så grøntsagerne stadig har lidt bid.
  6. Smag til med salt og peber, og vend grofthakket persille i. Smag også gerne til med lidt friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier: 529kcalKulhydrater: 22gProtein: 31gFedt: 35gMættet fedt: 14gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 15gKolesterol: 120mgNatrium: 782mgKalium: 1051mgKostfibre: 4gSukker: 12gVitamin A: 17946IUVitamin C: 15mgCalcium: 213mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening
De nemme krebinetter skal steges cirka 4-5 minutter på hver side, og krydres først med salt og peber når de er færdigstegte. Foto: Madensverden.dk.
De nemme krebinetter skal steges cirka 4-5 minutter på hver side, og krydres først med salt og peber når de er færdigstegte. Foto: Madensverden.dk.

Tips

Anret de nemme krebinetter med sommerfrikassé og drys eventuelt med lidt mere persille.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller (fakta og hvad kan du bruge dem til)→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required