Spinatpasta er frisk pasta med spinat, og den passer perfekt til denne ret, hvor den vendes med stegte peberfrugter og forårsløg, og serveres med masser af parmaskinke.
Spinatpasta kan købes i de fleste supermarkeder, og den er meget hurtig at tilberede.
Her i nemt og godt selskab med blandt andet peberfrugter, forårsløg, hvidløg og krydderurter.
Det er en dejlig ret på de dage, hvor aftensmaden ikke må tage længere end 20 minutter. For så hurtig er retten at lave.
Opskriften er til fire personer.
Ingredienser til spinatpasta med peberfrugter
2 røde peberfrugter
1 bundt forårsløg
4 fed hvidløg
Olivenolie
1 bundt frisk basilikum
500 gram frisk spinatpasta
1 bundt persille
8 skiver parmaskinke
Salt og friskkværnet peber
Sådan laver du retten med spinatpasta og peberfrugter
- Peberfrugterne skæres i tynde strimler, og forårsløg i mundrette stykker. Hvidløgsfed hakkes fint.
- Varm en pande op med lidt olivenolie på, og sauter nu peberfrugter, forårsløg og hvidløg i ti minutter ved en middel varme. Grøntsagerne skal steges bløde og smagfulde, men uden at blive svitset for meget. Så pas på med varmen, og tilsæt om nødvendigt lidt mere olivenolie.
- Til sidst vendes en stor håndfuld frisk basilikum i, og der krydres med lidt salt og peber.
- Kog den friske spinatpasta som anvist på pakken i letsaltet vand, og hæld vandet fra. Husk, at kogetiden på frisk pasta er ret kort.
- Kom pastaen i et stort fad (eller skål), og fordel de stegte grøntsager over.
- Riv parmaskinken i lidt mindre stykker og fordel dem over pastaen sammen med et par håndfulde hakket persille. Vend det gerne rundt, og tilfør gerne lidt mere olivenolie indtil du har den rette konsistens.
Retten serveres straks - og gerne sammen med et stykke nybagt ciabattabrød.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: