Spinatpasta er frisk pasta med spinat, og den passer perfekt til denne ret, hvor den vendes med stegte peberfrugter og forรฅrslรธg, og serveres med masser af parmaskinke.
Spinatpasta kan kรธbes i de fleste supermarkeder, og den er meget hurtig at tilberede.
Her i nemt og godt selskab med blandt andet peberfrugter, forรฅrslรธg, hvidlรธg og krydderurter.
Det er en dejlig ret pรฅ de dage, hvor aftensmaden ikke mรฅ tage lรฆngere end 20 minutter. For sรฅ hurtig er retten at lave.
Opskriften er til fire personer.
Ingredienser til spinatpasta med peberfrugter
2 rรธde peberfrugter
1 bundt forรฅrslรธg
4 fed hvidlรธg
Olivenolie
1 bundt frisk basilikum
500 gram frisk spinatpasta
1 bundt persille
8 skiver parmaskinke
Salt og friskkvรฆrnet peber
Sรฅdan laver du retten med spinatpasta og peberfrugter
- Peberfrugterne skรฆres i tynde strimler, og forรฅrslรธg i mundrette stykker. Hvidlรธgsfed hakkes fint.
- Varmย en pande op med lidt olivenolie pรฅ, og sauter nu peberfrugter, forรฅrslรธg og hvidlรธg i ti minutter ved en middel varme. Grรธntsagerne skal steges blรธde og smagfulde, men uden at blive svitset for meget. Sรฅ pas pรฅ med varmen, og tilsรฆt om nรธdvendigt lidt mere olivenolie.
- Til sidst vendes en stor hรฅndfuld frisk basilikum i, og der krydres med lidt salt og peber.
- Kog den friske spinatpasta som anvist pรฅ pakken i letsaltet vand, og hรฆld vandet fra. Husk, at kogetiden pรฅ frisk pasta er ret kort.
- Kom pastaen i et stort fad (eller skรฅl), og fordel de stegte grรธntsager over.
- Riv parmaskinken i lidt mindre stykker og fordel dem over pastaen sammen med et par hรฅndfulde hakket persille. Vend det gerne rundt, og tilfรธr gerne lidt mere olivenolie indtil du har den rette konsistens.
Retten serveres straks - og gerne sammen med et stykke nybagt ciabattabrรธd.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
- Adgang til den populรฆre favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments