Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Nem spinatpasta med stegte peberfrugter og skinke

Nem spinatpasta med stegte peberfrugter og skinke

Spinatpasta er en lækker pasta, der jo som navnet antyder, indeholder en del spinat, og deraf den grønne farve. Her er den vendt med stegte peberfrugter og andre lækre sager, og det er en dejlig aftensmad. Foto: Madensverden.dk.
Del og send:
3
DELINGER
Facebook3PinterestSMSEmailMessenger

Spinatpasta er frisk pasta med spinat, og den passer perfekt til denne ret, hvor den vendes med stegte peberfrugter og forårsløg, og serveres med masser af parmaskinke.

Spinatpasta kan købes i de fleste supermarkeder, og den er meget hurtig at tilberede.

Her i nemt og godt selskab med blandt andet peberfrugter, forårsløg, hvidløg og krydderurter.

Det er en dejlig ret på de dage, hvor aftensmaden ikke må tage længere end 20 minutter. For så hurtig er retten at lave.

Opskriften er til fire personer.

Ingredienser til spinatpasta med peberfrugter

2 røde peberfrugter
1 bundt forårsløg
4 fed hvidløg
Olivenolie
1 bundt frisk basilikum
500 gram frisk spinatpasta
1 bundt persille
8 skiver parmaskinke
Salt og friskkværnet peber

Sådan laver du retten med spinatpasta og peberfrugter

  1. Peberfrugterne skæres i tynde strimler, og forårsløg i mundrette stykker. Hvidløgsfed hakkes fint.
  2. Varm  en pande op med lidt olivenolie på, og sauter nu peberfrugter, forårsløg og hvidløg i ti minutter ved en middel varme. Grøntsagerne skal steges bløde og smagfulde, men uden at blive svitset for meget. Så pas på med varmen, og tilsæt om nødvendigt lidt mere olivenolie.
  3. Til sidst vendes en stor håndfuld frisk basilikum i, og der krydres med lidt salt og peber.
  4. Kog den friske spinatpasta som anvist på pakken i letsaltet vand, og hæld vandet fra. Husk, at kogetiden på frisk pasta er ret kort.
  5. Kom pastaen i et stort fad (eller skål), og fordel de stegte grøntsager over.
  6. Riv parmaskinken i lidt mindre stykker og fordel dem over pastaen sammen med et par håndfulde hakket persille. Vend det gerne rundt, og tilfør gerne lidt mere olivenolie indtil du har den rette konsistens.

Retten serveres straks - og gerne sammen med et stykke nybagt ciabattabrød.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.