Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chili

Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chili

Muslinger i tomatsovs
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMS

Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chilifrugter er en genial forret serveret med et flutes. Her er opskriften på et velsmagende måltid.

Muslinger i tomatsovs er en skøn klassiker fra det italienske køkken. I de fleste måneder herhjemme kan man få fat i friskfangede blåmuslinger, så det er bare om at udnytte havets frugter.

Denne sovs er baseret på hvidvin, hvidløg og chili, som tilsammen giver en dejlig smag til muslingerne.

Server med et hjemmebagt ciabattabrød, så har du en delikat forret eller en god frokost.

Spiser I muslingerne som et aftensmåltid, kan du eventuelt koge pastapenne til retten.

Se andre opskrifter her:

  • Bouillabaisse - opskrift på legendarisk fiskesuppe
  • Dampede blåmuslinger med videoguide
  • Hjemmelavet tomatsovs med frisk basilikum

Opskrift på muslinger i tomatsovs

Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chili

Maria Ullergaard
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chilifrugter er en genial forret serveret med et flutes. Her er opskriften på et velsmagende måltid.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk, Forret
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 kg blåmuslinger
  • 2 skalotteløg finthakket
  • 6 fed hvidløg finthakket
  • 4-6 Pipi syltede chili fjern kernerne, finthakket
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2,5 dl hvidvin
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 flute

Fremgangsmåde

  1. Kom alle muslingerne ned i vasken. Tjek, om de alle er lukkede. Dem der er lidt åbne, bankes med siden forsigtigt ind mod vasken, så man kan tjekke om de lukker i. Hvis den lukker er den god nok, ellers skal den smides ud.
  2. Skrub alle muslingerne med en neglebørste.
  3. Tag en tilpas gryde, kom olivenolie i og svits løg og hvidløg, til de er blanke, tilføj de finthakkede, syltede chili og svits dem hurtigt.
  4. Hæld hvidvinen i og kog hurtigt op, mens du rører rundt.
  5. Tilsæt de hakkede tomater og kog op igen. Når det koger, puttes muslingerne ned i sovsen. Læg låg på, så skal de hele simre i syv minutter - eller til alle muslingerne er åbne, Dem, der ikke åbner, skal ikke spises.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Blåmuslinger er i sæson, når vejret og ikke mindst havet er koldt. En huskeregel er at spise danske blåmuslinger i måneder, der indeholder et r.

Det vil sige fra september til og med april. Om sommeren er der risiko for, at muslingerne indeholder alger, der gør dig syg.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required