• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chili

Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chili

Muslinger i tomatsovs
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMSSubscribe

Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chilifrugter er en genial forret serveret med et flutes. Her er opskriften på et velsmagende måltid.

Muslinger i tomatsovs er en skøn klassiker fra det italienske køkken. I de fleste måneder herhjemme kan man få fat i friskfangede blåmuslinger, så det er bare om at udnytte havets frugter.

Denne sovs er baseret på hvidvin, hvidløg og chili, som tilsammen giver en dejlig smag til muslingerne.

Server med et hjemmebagt ciabattabrød, så har du en delikat forret eller en god frokost.

Spiser I muslingerne som et aftensmåltid, kan du eventuelt koge pastapenne til retten.

Se andre opskrifter her:

  • Bouillabaisse - opskrift på legendarisk fiskesuppe
  • Dampede blåmuslinger med videoguide
  • Hjemmelavet tomatsovs med frisk basilikum

Opskrift på muslinger i tomatsovs

Muslinger i tomatsovs
Maria Ullergaard

Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chili

5 fra 1 stemme
Muslinger i tomatsovs med hvidvin og chilifrugter er en genial forret serveret med et flutes. Her er opskriften på et velsmagende måltid.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk, Forret
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 kg blåmuslinger
  • 2 skalotteløg - finthakket
  • 6 fed hvidløg - finthakket
  • 4-6 Pipi syltede chili - fjern kernerne, finthakket
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2,5 dl hvidvin
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 flute

Fremgangsmåde
 

  1. Kom alle muslingerne ned i vasken. Tjek, om de alle er lukkede. Dem der er lidt åbne, bankes med siden forsigtigt ind mod vasken, så man kan tjekke om de lukker i. Hvis den lukker er den god nok, ellers skal den smides ud.
  2. Skrub alle muslingerne med en neglebørste.
  3. Tag en tilpas gryde, kom olivenolie i og svits løg og hvidløg, til de er blanke, tilføj de finthakkede, syltede chili og svits dem hurtigt.
  4. Hæld hvidvinen i og kog hurtigt op, mens du rører rundt.
  5. Tilsæt de hakkede tomater og kog op igen. Når det koger, puttes muslingerne ned i sovsen. Læg låg på, så skal de hele simre i syv minutter - eller til alle muslingerne er åbne, Dem, der ikke åbner, skal ikke spises.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Blåmuslinger er i sæson, når vejret og ikke mindst havet er koldt. En huskeregel er at spise danske blåmuslinger i måneder, der indeholder et r.

Det vil sige fra september til og med april. Om sommeren er der risiko for, at muslingerne indeholder alger, der gør dig syg.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Forsiden lige nu

hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften
nem aftensmad
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
Svinemørbrad med champignonsovs opskrift
Svinemørbrad med champignonsovs→ Se opskriften
billederesultat for burritos
Burritos→ Se opskriften
nem pastaret
Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter→ Se opskriften
billede med italiensk focaccia brød
Italiensk focaccia brød med rosmarin og olivenolie→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required