• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Nemme morgenbrød i airfryer

Nemme morgenbrød i airfryer

nemme morgenbrød i airfryer
4.9 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
386
SHARES
FacebookMessenger386PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. november 2023 - Udgivet:  29. oktober 2023

Her er min opskrift på nemme morgenbrød i airfryer. Lækre morgenstykker med blandede kerner, og opskriften er tilpasset til din airfryer.

Morgenbrød i airfryer er lækre og nemme brødstykker, der passer perfekt på morgenbordet.

Brødstykkerne laves med blandede kerner, og dejen er let at røre sammen om aftenen, hvorefter du kan bage løs fra morgenstunden.

Se også: Nemme boller i airfryer - og dejen er let at arbejde med

Opskriften er tilpasset airfryer, og du får derfor seks stykker brød, der smager super godt. Vil du i stedet bage dem i en alm. ovn, kan du bruge denne opskrift på morgenmadsboller.

Normalt vil jeg ikke anbefale brug af bagepapir i airfryer, men lige her er det nødvendigt, da brødene ellers vil hænge fast i risten. God bagelyst.

Se også: Sådan varmer du frosne rundstykker i airfryer

Opskrift på morgenbrød i airfryer

nemme morgenbrød i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nemme morgenbrød i airfryer

4.89 fra 9 stemmer
Her er min opskrift på nemme morgenbrød i airfryer. Lækre morgenstykker med blandede kerner, og opskriften er tilpasset til din airfryer.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 6 stk.
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 263
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 250 g vand - koldt
  • 2 g gær
  • 60 g fløde
  • 300 g hvedemel - ca. mængde
  • 50 g blandede kerner
  • 6 g salt

Fremgangsmåde
 

  1. Til morgenbrød i airfryer starter du med, at røre gær ud i koldt vand.
  2. Tilsæt fløde, hvedemel, blandede kerner og salt.
  3. Rør dejen sammen med en grydeske. Dejen skal være nogenlunde fast, så måske skal der en smule mere mel i.
  4. Dæk skålen til med husholdningsfilm og et viskestykke, og lad den stå på køkkenbordet i 8-10 timer. Du kan altså fint røre dejen sammen om aftenen, og bage morgenbrødene om morgenen.
  5. Her tages dejen ud på en meldrysset bord, hvor den foldes ind over sig selv fra alle fire verdenshjørner. Dejen skal ikke æltes.
  6. Træk dejen en smule ud, og del den i seks lige store stykker. Læg et tilpasset stykke bagepapir på risten i din airfryer, og læg brødstykkerne på.
  7. Lad dem hvile i 15 minutter, hvorefter de pensles med lidt mælk og drysses med lidt blandede kerner.
  8. Bag morgenbrødsstykkerne i ca. 15 minutter ved 200 grader. Bagetiden kan variere afhængig af model, men passer i hvert fald i min Philips XXL airfryer. Efter 12 minutter kan du eventuelt vende brødene op og give dem de sidste 3 minutter på den anden side.

Næringsindhold

Kalorier: 263kcalKulhydrater: 39gProtein: 8gFedt: 8gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.01gKolesterol: 11mgNatrium: 394mgKalium: 133mgKostfibre: 2gSukker: 1gVitamin A: 148IUVitamin C: 0.2mgCalcium: 19mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Sådan laver du lækre morgenbrød i airfryer, og nu skal de blot køle af på en rist.

Fryseegnet: Morgenbrødsstykkerne kan sagtens fryses ned.

Se også: Scones i airfryer - med eller uden chokolade

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. John Krog Martensen

    januar 27, 2025 at 5:17 pm

    Hej

    Jeg fik en Airfryer i julegave, og bruger dine opskrifter til at lære at bruge den. Tusinde tak for nogle fantastiske opskrifter

    Svar
  2. Maja

    februar 27, 2024 at 11:09 am

    Kan det virkelige passe man kun skal bruge 2 gram gær?

    Svar
  3. Ilse

    februar 25, 2024 at 10:39 am

    Uhm...de skal helt sikkert prøves 😋 Vil dog lige spørge, om du har prøvet at udskifte lidt af melet med en grovere type?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 25, 2024 at 2:35 pm

      Hej Ilse
      Mange tak - og det kan du sagtens 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Birthe Jakobsen

    oktober 29, 2023 at 9:55 am

    Jeg kan ikke forstå, at jeg stadig får reklamer, for jeg betalte 199,00 kr som medlem for at blive fri for reklamer.
    Venlig hilsen
    Birthe Jakobsen

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      oktober 29, 2023 at 9:06 pm

      Hej Birthe
      Tak for det. Er du logget ind? For så bør de forsvinde 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required