Her får du en lækker opskrift på mexicansk salat, der er både sund og flot i salatskålen. Laves bla. med tomat, majs og kidneybønner.
Mexicansk salat er både smuk og indbydende, og den smager forrygende godt.
Da salaten jo er inspireret af det mexicanske køkken, ja så indeholder den selvfølgelig blandt andet majs og kidneybønner.
Dertil en lækker dressing, og du kan bruge salaten til blandt andet stegt og grillet oksekød.
Opskrift på mexicansk salat
Ingredienser
- ½ bakke tomater San Marzano, skåret i tern
- 1 lille dåse majs afdryppet
- 1 dåse kidneybønner skyllet og afdryppet
- 1 rød peberfrugt skåret i helt små tern
- ½ agurk flækket på langs, udkernet og skåret i små tern
- Lidt limesaft
- oliven sorte, skåret i skiver
- Lidt cheddarost reven
Dressing
- creme fraiche 9%
- hvidløg presset
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Når bønnerne er afdryppet hældes de i et fad - eller skål - og dryppes med lidt limesaft.
- Bland med resten af ingredienserne, undtagen osten.
- Drys til sidst med ost.
- Top med lidt af creme fraiche-dressingen og server resten til.
Næringsindhold
Tips
Mexicansk salat serveres med det samme, og passer til mange lækre kødretter.
Mængderne af de enkelte ingredienser kan selvfølgelig justeres til som du synes.
Se flere mexicanske opskrifter her:
Comments
No Comments