Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Forretter › Lakserulle

Lakserulle

lakserulle med squash og dild
4.2 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
38
SHARES
FacebookMessenger38PinterestEmailSMS

Her får du en nem opskrift på lækker lakserulle med squash og dild. Laves med røget laks i skiver, og den er perfekt som forret eller hapser.

Lakserulle med squash og dild er den perfekte lille forret, og så tager den ikke mange minutter at lave.

Du skal blot lige stege nogle skiver squash på panden i ganske kort tid, hvorefter de rulles sammen med røget laks. Det er altså super nemt.

Lakserullerne er meget velegnede som en nem forret eller hapser, og her er der beregnet en rulle til hver person.

Se også disse opskrifter:

  • Lakseroulade
  • Laks med squash
  • Røget laks med peberrodscreme

Opskrift på lakserulle

Lakserulle med squash og dild

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.2 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Her får du en nem opskrift på lækker lakserulle med squash og dild. Laves med røget laks i skiver, og den er perfekt som forret eller hapser.
Antal: 4 personer
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 squash (i tynde skiver)
  • 4 skiver røget laks
  • 1 håndfuld dild
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skær enderne af din squash, hvorefter du skærer fire nogenlunde tynde skiver på langs. Skiverne må gerne være ensarterede.
  2. Steg skiverne ganske kort på begge sider på en varm pande i en smule olie. Krydr med lidt salt og peber.
  3. Læg de stegte squashskiver på et skæresbræt, og læg et skive røget laks på. Laksen må gerne passe i størrelse med squashskiven, så skær gerne lidt til.
  4. Dryp lidt citronsaft over og fordel nogle kviste frisk dild på laksen.
  5. Rul nu din lakserulle forsigtigt sammen, og stik et lille træspyd eller tandstikker i. Fortsæt på samme måde de øvrige tre lakseruller med squash og dild.

Næringsindhold

Kalorier150kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Lakserulle med squash og dild kan serveres straks, men du kan sagtens lave rullerne lidt i forvejen, og så blot opbevare dem på køl.

Ekstra tip: Man kan også smøre squashskiverne med en smule Philadephia, hvis man er glad for det.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør (en lækker forret)
  • Nytårsforret med skinke osv
    Nytårsforret - 10 bud på lækre forretter
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required