Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Kyllingespyd med hvidløg og citron (til ovn eller grill)

Kyllingespyd med hvidløg og citron (til ovn eller grill)

kyllingespyd med hvidløg og citron
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
131
SHARES
FacebookMessenger131PinterestEmailSMS
Opdateret: 23. april 2024 - Udgivet: 25. marts 2020

Prøv lige min nemme opskrift på kyllingespyd med hvidløg. Lækre spyd med kyllingebryst, der marineres med hvidløg og citron. Til ovn eller grillen.

Opskriften på kyllingespyd med hvidløg er beregnet som hovedret til fire personer.

Forslag til tilbehør følger længere nede.

Du kan i øvrigt med fordel lægge trædspyd i koldt vand en times tid før brug. Så holder de bedre i ovnen eller på grillen. Se også min opskrift på nemme kyllingespyd med honning og soja.

Opskrift på kyllingespyd med hvidløg

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingespyd med hvidløg og citron (til ovn eller grill)

5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 12 minutter min
Samlet tid 32 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 282
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 2 tsk oregano - tørret
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 stk. kyllingebryst
  • 12 træspyd
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Kom olivenolie i en skål sammen med hvidløgspulver, oregano og saften af en citron. Rør marinaden godt sammen.
  2. Kyllingebryst fileterne skæres i strimler på langs. Jeg plejer at lave tre strimler af hvert stykke kyllingebryst, så du ialt får 12 stykker.
  3. Læg kyllingstrimlerne ned i marinaden, og vend det godt rundt, så smagsstofferne fordeles grundigt.
  4. Lad gerne kyllingekødet trække i hvidløgsmarinaden i et par timer i køleskabet, men en halv time kan også gøre det. Jo længere tid - jo mere smag.
  5. Træk derefter et stykke kylling på hvert spyd. Læg spydene på et fad og dryp resten af marinaden over.
  6. Kyllingespyd med hvidløg skal have cirka 12 minutter ved 180 grader varmluft i ovnen - på grillen grilles de ved direkte varme i 7-8 minutter. Vendes undervejs på grillen - dette er ikke nødvendigt i ovnen.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 282kcalKulhydrater: 4gProtein: 27gFedt: 17gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 0.01gKolesterol: 80mgNatrium: 728mgKalium: 531mgKostfibre: 1gSukker: 1gVitamin A: 60IUVitamin C: 16mgCalcium: 31mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Kyllingespyd med citron og hvidløg serveres straks - og det er altså spyd, som både børn og voksne er ellevilde med.

Servér dem eventuelt sammen med en sund perlespeltsalat - eller en pasta i spinatsauce.

Se også mine opskrifter på:

Kyllingesatay

Kyllingespyd med karry

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required