Opskrift på sund fastfood, for det bliver ikke bedre og nemmere end denne lækre kyllingesalat med spidskål og pasta.
Kyllingesalat med spidskål og pasta er hurtig at lave, og den smager virkelig godt.
I salaten kommes også lidt bacon og friske tomater, og du kan med fordel servere et stykke hjemmebagt flute til.
Opskriften er til fire personer.
Til kyllingesalat med spidskål og pasta skal du bruge:
2 stykker kyllingebrystfilet
300 gram pasta - penne eller skruer
1 lille spidskål (gerne økologisk)
200 gram bacon i tern
En halv agurk
1 lille bakke små tomater
1 stor bundt persille
Olivenolie
Sådan laver du kyllingesalat med spidskål og pasta:
Kog pasta al dente (altså med lidt bid) i letsaltet vand, og hæld vandet fra.
Kyllingebryst deles i halve på den lange led, så du får fire stykker kød. Vend dem i lidt olie med paprika, og steg dem møre på en pande eller i grillen. Giv efterfølgende kødet lidt salt, og skær det i mundrette stykker, som kommes i en salatskål eller et fad.
Bacontern steges sprøde på panden, og lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Spidskål snittes i tynde strimler, som knuges i hånden, så spidskålen bliver blødgjort, og den kommes i fadet sammen med bacontern.
Agurk skæres i mindre tern, tomater deles i halve, og persille hakkes fint, inden det hele samles i fadet sammen med pastaen.
Hæld en god sjat olivenolie over, og vend salaten godt rundt. Bare brug hænderne.
Lad kyllingesalaten trække 10 minutter inden servering, og nyd dem et stykke friskbagt brød.