Kyllingesalat opskrift: Se den lækre opskrift på en salat med stegt kylling, pasta, broccoli, små tomater, mixed salat og en god dressing.
Du skal prøve denne lækre og nemme kyllingesalat opskrift, der er både sund og nærende.
Du kan eventuelt lave en stor portion, og nyde den til frokost dagen efter. Den færdige salat opbevares i køleskabet.
Kyllingesalaten er en kold kyllingesalat, og derfor kan den sagtens laves lidt tid i forvejen.
Opskriften er hovedmåltid til fire personer.
Kyllingesalat opskrift
500 gram kyllingebrystfilet
1 lille broccoli
75 gram blandede salatblade
150 gram små tomater
30o gram pasta (gerne skruer eller penne)
1 stort rødløg eller to små
Dressing
6 spiseskefulde olivenolie
2 spiseskefulde citronsaft
1 spiseskefuld honning
Salt og friskkværnet peber
Sådan laver man kyllingesalat
- Kyllingekødet soigneres og fedt og urenheder skæres væk. Steg så kylllingebrysterne møre på en varm pande med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber. Du kan også krydre med lidt paprika. Stegetiden er cirka fem minutter på hver side.
- Derefter skæres kyllingekødet i mundrette tern, der kommes i et stort fad.
- Broccoli skæres i små buketter, som dampes i kogende og letsaltet vand, hvor det blot skal have et minut. Broccolien må gerne have lidt bid og konsistens. Overhældes med koldt vand i et dørslag, dryppes af og kommes ved kødet.
- Salatbladene vaskes og slynges tørre og kommes ved sammen med tomater og grofthakket rødløg.
- Pasta koges i letsaltet vand som anvist på pakken, dryppes af og vendes med olivenolie og friskkværnet peber. Det giver en fremragende smag til pastaen. Den kogte pasta kommes ved salaten.
- Dressingen røres blank og smages til med salt, peber og evt. honning eller citronsaft. Alt efter smag.
- Vend dressingen forsigtigt rundt med kyllingesalaten, og så er den klar til servering.
Serveres med dette meget luftige ciabattabrød til kyllingesalaten.
Se mere indhold:
Del dine ideer og tanker med os andre her: