Opskrift på sund fastfood, for det bliver ikke bedre og nemmere end denne lækre kyllingesalat med spidskål og pasta.
Kyllingesalat med spidskål og pasta er hurtig at lave, og den smager virkelig godt.
I salaten kommes også lidt bacon og friske tomater, og du kan med fordel servere et stykke hjemmebagt flute til.
Se også de lækre opskrifter på:
- Pastasalat med bønner, kylling og basilikumsolie
- Kyllingesalat opskrift med pasta og broccoli
- Kold pastasalat med kylling og dressing
- Thailandsk kyllingesalat med krydret dressing
Opskrift på kyllingesalat med spidskål og pasta
Opskriften er til fire personer.
Kyllingesalat med spidskål og pasta
Ingredienser
- 2 kyllingebryst
- 300 g pasta - penne eller skruer
- 1 lille spidskål
- 200 g bacon - i tern
- 0,5 agurk
- 200 g tomater - små
- 1 håndfuld persille
- olivenolie
- citronsaft - friskpresset
Fremgangsmåde
- Kog pasta al dente (altså med lidt bid) i letsaltet vand, og hæld vandet fra.
- Kyllingebryst deles i halve på den lange led, så du får fire stykker kød. Vend dem i lidt olie med paprika, og steg dem møre på en pande eller i grillen. Giv efterfølgende kødet lidt salt, og skær det i mundrette stykker, som kommes i en salatskål eller et fad.
- Bacontern steges sprøde på panden, og lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
- Spidskål snittes i tynde strimler, og den kommes i fadet sammen med bacontern.
- Agurk skæres i mindre tern, tomater deles i halve, og persille hakkes fint, inden det hele samles i fadet sammen med pastaen.
- Hæld en god sjat olivenolie over, og vend salaten godt rundt. Bare brug hænderne. Pres også lidt friskpresset citronsaft i.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Lad kyllingesalaten trække 10 minutter inden servering, og nyd dem et stykke friskbagt brød.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften, og du er meget velkommen med din mening om den.