Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Kyllingekødboller - opskrift på deller med hakket kylling

Kyllingekødboller - opskrift på deller med hakket kylling

kyllingekødboller
Del gerne:
42
SHARES
FacebookMessenger42PinterestEmailSMS

Her er en nem og lækker opskrift på kyllingekødboller. Det er skønne deller lavet af bla. hakket kyllingekød, chipotle, parmesan og danskvand.

Opskriften på kyllingekødboller giver 18-20 stk. Selvfølgelig afhængig af hvor store du ønsker kyllingedellerne.

Kødbollerne kan spises som hovedret til en lækker perlespeltsalat - eller eventuelt til en broken lasagne.

Kødboller af hakket kylling er en fætter til den klassiske frikadelle, men noget lettere i smag og konsistens.

Ingredienser til kyllingekødboller

450 g hakket kyllingekød
½ rødløg, finthakket (mit var ret stort, så derfor et halvt)
2 fed hvidløg, knust og finthakket
1 spsk. dijonsennep
1 æg
Salt og friskkværnet peber
½ dl danskvand (eller mælk)
1 stor håndfuld frisk basilikum, hakket
1 tsk. tørrede chipotleflager (eller ½ tsk. chipotlepulver)
1 stor håndfuld friskrevet parmesanost
Ca. 1½ håndfulde pankorasp (eller almindelig rasp)
Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Bland ingredienserne til kyllingedellerne rigtig godt sammen.
  2. Juster væske og rasp til hinanden, så du har en forholdsvis fast fars.
  3. Varm lidt olivenolie op på en pande ved middelvarme, form farsen til boller og kom dem på panden. Du kan også stege dine kyllingekødboller i en blanding af smør og olie.
  4. Min favoritstørrelse er ca. på størrelse med en stor, hel valnød, men det bestemmer du jo helt selv.
  5. Steg dem i ca. 5-6 minutter, alt efter størrelse, til de er gennemstegte. Steg dem på alle flader og ender.

De færdige kyllingekødboller nydes straks - eller kommes på køl til brug dagen efter.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.