• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Kylling med pak choy i wok

Kylling med pak choy i wok

Wok med kylling
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 31. december 2023 - Udgivet: 7. april 2020

Kylling med pak choy og broccoli i wok er en sund og lynhurtig ret, som du kan lave på 20 minutter. Den er kaloriefattig med masser af smag.

Wok med kylling og grøntsager er supernemt at lave, det tager ingen tid og resultatet bliver altid godt. I hvert fald hvis man tager tingene i den rigtige rækkefølge og ikke gennemsteger - eller koger - grøntsagerne.

De skal blot vendes for høj varme i max. fem minutter, så de bevarer sprødheden og smagen.

Her får du en opskrift på wok med kylling, broccoli, rød peber og pak choy, som jeg bedst kan lide det.

Du kan sagtens udskifte nogle af dem med andet grønt for eksempel kinakål, sukkerærter eller blomkål.

Opskriften gælder til fire personer og serveres med nudler eller ris. Velbekomme.

Opskrift på kylling med pak choy

Karen SenecaKaren Seneca

Kylling med pak choy i wok

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 308
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 1 bundt broccoli
  • 8 forårsløg
  • 5 pakke pak choy - også kaldet bok choy
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk ingefær - revet
  • 3 fed hvidløg - presset
  • 1 chili - rød
  • 1 dl sojasauce
  • 2 spsk østerssauce
  • 1 spsk farin - eller honning
  • sesamolie

Fremgangsmåde
 

  1. Bland marinaden: Soya, østerssauce og sukker.
  2. Skær kyllingen i to centimeters tern og lad den trække i marinaden, imens du gør resten klar.
  3. Tag den hvide del af pak choy og skær den i stave, gem den grønne del til en salat. Skær broccolibuketterne i skiver på max. en centimeter, skær forårsløg i 1 cm. stykker og peberen i kvadrater.
  4. Snit chilipeberen i tynde skiver, riv ingefær og pres hvidløget eller kom de tre ingredienser i en morter og stød dem.
  5. Steg ingefær, hvidløg og chilipeber let i sesamolie og tilsæt kyllingtern. Lad resten af marinaden blive i skålen.
  6. Stir fry (steg og rør) i otte minutter og tag så kyllingen op på et fad.
  7. Stir fry grøntsagerne i et minut, de skal stadig være sprøde.
  8. Hæld kylling og resten af marinaden ned til grøntsagerne og steg et par minutter, mens du hele tiden rører rundt.
  9. Server din wok med kylling i et fad med en lille håndfuld cashewnødder eller usaltede peanuts på toppen.

Næringsindhold

Kalorier: 308kcalKulhydrater: 9gProtein: 52gFedt: 6gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.03gKolesterol: 145mgNatrium: 2070mgKalium: 1082mgKostfibre: 2gSukker: 3gVitamin A: 1407IUVitamin C: 63mgCalcium: 46mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Måske har du også lyst til at prøve en af disse asiatisk inspirerede retter:

Salat med nudler og mango

5 fra 2 stemmer
Salat med nudler og mango, en hel masse grøntsager samt thai-dressing kan serveres som tilbehør, men er også et måltid i sig selv. En frisk, lækker salat.
Gå til opskrift
Nudelsalat

Stegte nudler med æg og kylling

5 fra 7 stemmer
Her får du en hurtig opskrift på stegte nudler med æg og kylling. En lækker nudelret til pande eller wok, og den vil hele familien elske.
Gå til opskrift
stegte nudler med æg og kylling
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Forsiden lige nu

Madplan uge 37
Ugens madplan uge 37 med syv gode bud på aftensmad→ Se opskriften
billede med cassoulet
Cassoulet (nem opskrift på klassisk fransk gryderet)→ Se opskriften
Æblegalette
Æblegalette - nem opskrift på rustik fransk tærte→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med fransk bondebrød
Fransk bondebrød→ Se opskriften
billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required