Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med grønne bønner

Kylling med grønne bønner

kylling med grønne bønner
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Prøv denne lækre og nemme opskrift på kylling med grønne bønner. En sund og mættende ret fyldt med grøntsager.

Kylling med grønne bønner er en dejlig og nem ret, der både er sund og meget mættende.

Jeg bruger kyllingeinderfilet til den, men du kan også anvende kyllingebryst i mindre tern.

Der er masser af grøntsager i retten, herunder de grønne bønner, og mængden af kan varieres som man synes.

Det hele laves meget nemt i en stor pande eller en wok, og her steges kylling og grøntsager på få minutter. Det er vigtigt ikke at stege grøntsagerne for længe, så de beholder noget af både friskheden og sprødheden.

Bemærk, at opskriften er til 2 personer, men den er jo nem at gange op til flere.

Se også de populære opskrifter på:

  • Pastasalat med bønner, kylling og basilikumsolie
  • Spidskålssalat med kylling og bønner
  • Kylling med grønkål og ristede kikærter
  • Honningmarinerede kyllingelår i fad med grøntsager

Opskrift på kylling med grønne bønner

Kylling med grønne bønner

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Prøv denne lækre og nemme opskrift på kylling med grønne bønner. En sund og mættende ret fyldt med grøntsager.
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 300 g grønne bønner fra frost. koges 2 minutter
  • 300 g kyllingeinderfilet i mundrette stykker
  • 2 spsk olie
  • 1 rødløg pillet, halveret og i tynde både
  • 4 fed hvidløg pillet og hakket groft
  • 150 g gulerødder i små tern
  • 150 g spidskål snittes groft
  • 1 rød peberfrugt i mindre tern
  • 3 spsk hoisin sauce
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at klargøre kyllingeinderfilet og grøntsager, og kog 300 gram grønne bønner i lidt saltet vand. Hæld vandet fra og del bønnerne i mindre stykker.
  2. I en stor pande eller wok steges 300 gram kyllingeinderfilet i 2 spiseskefulde olie, og det skal blot have et par minutter. Tilsæt derefter et par spiseskefulde hoisinsauce sammen med lidt salt og peber. Vend godt rundt og giv det lille minuts tid mere.
  3. Kom 1 rødløg ved sammen med 4 fed hvidløg og lad det stege et lille minut mere.
  4. Så tilsættes 150 gram gulerødder sammen med 150 gram spidskål, 1 rød peberfrugt, en spiseskefuld hoisinsauce mere og 2 spiseskefulde sød chilisauce.
  5. Vend godt rundt og steg et 1-2 minutter mere, men heller ikke længere, da grøntsagerne helst skal have lidt bid og friskhed.
  6. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier540kcalKulhydrater56gProtein39gFedt20gMættet fedt3gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt12gTransfedt0.02gKolesterol97mgNatrium1977mgKalium1629mgKostfibre12gSukker29gVitamin A15582IUVitamin C167mgCalcium173mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Kylling med grønne bønner serveres straks, og her er yderligere tilbehør ikke nødvendigt.

Drys eventuelt retten med lidt hakkede cashewnødder inden servering. og er du vild med koriander, kan du tilsætte lidt hakket koriander.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Hanne Jørgensen skriver

    januar 18, 2025 at 9:15 am

    God opskrift. Forventer at bønner skal tilsættes omkring punkt 5.

    Vær obs på at mængder i 'sådan gør du' ikke bliver ganget op når man ændrer antal personer.

    Svar
  2. Marianne Sørensen skriver

    oktober 07, 2024 at 1:45 pm

    Kan man skifte housinsovsen ud med noget andet?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 07, 2024 at 2:17 pm

      Hej Marianne
      Jo, du kan eks. bare anvende soja 🙂
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Holger Rørby Madsen skriver

    september 20, 2024 at 10:41 am

    Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required