• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Kulmule med blomkål i fløde

Kulmule med blomkål i fløde

kulmule med blomkål i fløde
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
185
SHARES
FacebookMessenger185PinterestEmailSMS
Opdateret: 21. juni 2023 - Udgivet: 20. januar 2022

Opskrift på skindstegt kulmule med blomkål i fløde. Fisken steges på skindsiden, vendes rundt til allersidst, og nydes med den lækre blomkål.

Skindstegt kulmule er en fantastisk omgang aftensmad, og så er det sund mad.

Denne fisk er en vidunderlig spisefisk, som smage godt. Den er god at stege med skindet på, da kødet ellers risikerer at falde fra hinanden. Præcist som med torsk.

Fisker er da også en del af torskefamilien, og smagen er mild og fin som med torsk.

Opskrift på skindstegt kulmule

Holger Rørby Madsen

Kulmule med blomkål i fløde

4.75 fra 4 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g kulmule - filet i fire stykker
  • 1 rødløg
  • 1 blomkål
  • 2 dl fløde - el. cremefine
  • 1 bundt purløg
  • salt og friskkværnet peber
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Bed fiskehandleren om at skære kulmulefilet ud i fire portionsstykker, der gerne må veje op mod 150 gram stykket. Er de lidt mindre, går det også.
  2. Smelt en god klat smør på en varm pande, og lad det brune af.
  3. Læg så kulmulefileterne på panden med skindsiden nedad, og skru en smule ned for varmen, så de steger ved en middel varme.
  4. Krydr med lidt salt og peber, og tryk eventuelt let ned på fileterne, så de ikke buler op.
  5. Steg nu dine fileter af kulmule i cirka syv minutter, og de er ved at være klar, når kødet bliver mælkehvidt.
  6. Her vendes de nu om, og steges 15 sekunder på kødsiden, inden de tages af og lægges på et anretningsfad. Krydr med en smule mere salt og peber på skindsiden.
  7. Blomkål gøres klar. Fjern bladene og del blomkålen i kvarte. Skær stokken helt væk, og resten af blomkålen snittes i små tern/stykker.
  8. Rødløg pilles og hakkes fint.
  9. Smelt en klat smør på panden, og sauter rødløg i et par minutter. Kom blomkål på, og svits videre i et par minutter mere.
  10. Tilsæt fløde, og lad det creme lidt lidt ind. Kom purløg ved og smag til med salt og peber. Blomkål i fløde skal have masser af bid, så steg den ikke for længe.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Server flødestuvet blomkål med skindstegt kulmule til en god, frisk salat, så har du et sundt måltid, hvor du får masser af vitaminer, proteiner og omega 3-fedtsyrer.

Se også mine opskrifter på:

Shrimp Scampi - pastaret med rejer

Dampet torsk i ovn med grøntsager

Skindstegt rødfisk

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Niels

    februar 08, 2023 at 6:44 pm

    Jeg var skeptisk, men virkelig lækker

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required