Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Kuller med sprøde paprikafritter og majssalat

Kuller med sprøde paprikafritter og majssalat

Sund og nem fiskeret: Kuller med sprøde paprikafritter, der serveres med en frisk majssalat. Køb helst en kuller med skind, da den er nemmere at stege på panden. Foto: Madensverden.dk.
Del og send:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMS

Lækker opskrift på kuller med sprøde paprikafritter er nem hverdagsmad. Kullerfileter steges på panden, mens kartoflerne bliver sprøde i ovnen.

Kuller med sprøde paprikafritter er en god måde at tilberede fisk på, og det er en ganske hurtig ret på travle hverdage.

Kan du ikke finde kuller med skind, ja så kan du i stedet erstatte den med andre hvide fisk med skind.

Skindet gør det meget nemmere at stege fisken på panden, uden at den falder helt fra hinanden.

Opskriften er til fire personer.

KLIK HER OS se opskriften på kylling i ovn med brunet smør

Til kuller med sprøde paprikafritter skal du bruge:

600 gram kullerfilet med skind
600 gram små kartofler
Lidt olivenolie
2 teskefuld røget paprika (alm. paprika kan også bruges)
1 teskefuld salt

OG SÅ skal du lave denne majssalat med spinat til

Sådan laver du kuller med paprikafritter:

  1. Bed fiskehandleren om kullerfilet med skind, fordi den er nemmere at tilberede på panden. Hvid fisk uden skind bliver meget porøs under pandestegning, og falder derfor nemt fra hinanden. Derfor skal du bruge kuller med skind.
  2. Skær derefter kullerfileterne ud i passende portionsstykker, og giv dem lidt salt på kødsiden.
  3. Kartoflerne vaskes og tørres, hvorefter de deles i små både. Kommes i en skål med lidt olivenolie, røget paprika og salt, og det hele vendes rundt så smagsstofferne fordeles.
  4. Læg paprikafritterne på en bageplade med bagepapir, og bag fritterne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 25 minutter. Husk at lægge kartoffelbådene, så de ikke overlapper hinanden.
  5. Lav majssalat som anvist i linket længere oppe.
  6. Varm en pande op ved god varme, og det er bedst at anvende en teflonpande.
  7. Kom lidt olivenolie på panden, og steg nu kullerfileterne på skindsiden først, hvor de skal have cirka 3-4 minutter. Kødet skal blive næsten mælkehvidt.
  8. Kom så en god klat smør på panden, vend fisken om og steg dem færdige i 30 sekunder, hvorefter de er klar.
  9. Servér den færdigstegte kuller med de lækre paprikafritter og den dejlige majssalat.

SE HER hvordan du laver en god medister i fad i ovnen

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.