Opskrift på kokosbund med chokolade og bær. En dejlig marengskage med lækkert fyld, og den er perfekt som dessertkage.
Kokosbund med fyld er beregnet som en dessertkage til 6 prsoner.
Opskrift på kokosbund
Kokosbund med chokolade og bær
Ingredienser
- 4 æggehvider
- 3 dl rørsukker
- 3 dl kokosmel
- 100 g mørk chokolade hakket
Til pynt
- 1,5 dl piskefløde pisket til stiv skum
- 2 dl creme fraiche 9%
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 spsk flormelis
- 200 g jordbær skåret i kvarte
- 200 g blåbær
Fremgangsmåde
- Til kokosbund starter du med at pisk æggehvider stive, drys sukkeret i lidt efter lidt og pisk til det bliver en marengsmasse.
- Vend hakket chokolade og kokosmel i.
- Beklæd en springform (22-24 centimeter) med bagepapir og kom marengsmassen i.
- Sæt formen ind i en 190 grader varm ovn (alm. over- og undervarme) i ca. 30 minutter. Tag ud og lad afkøle.
- Flyt den helt kolde kokosbund over på et fad.
- Pisk fløde godt stiv, vend vaniljesukker, flormelis og creme fraiche i.
- Vend jordbær i og fordel massen ovenpå bunden. Drys til sidst med blåbær.
Få tilsendt opskriften på mail
Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Tips
Dessertkagen serveres straks, og den kan også pyntes med andre bær.
Relaterede opskrifter
Verdens bedste marengs
Her får du min opskrift på en nem marengs, som kan bruges til kager og desserter, blandt andet kyskager. Du får samtidig gode tips og tricks.
Se opskriften her

Bikuber
Her er min opskrift på bikuber, der er sprøde og nemme kager af marengs. Efter bagning fyldes bikuberne med flødeskum og hakket chokolade.
Se opskriften her

Tuc kage med marengs
Opskrift på lækker Tuc kage med Tuc saltkiks. Bunden er en marengs med mandelmel, chokolade og kiks, og den toppes med flødeskum og frugt.
Se opskriften her

- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
(Pris er for medlemskab i et HELT år)





Comments
No Comments