• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Brød › Nemme knækbrød - god opskrift med de smarte bagetips

Nemme knækbrød - god opskrift med de smarte bagetips

billederesultat for knækbrød
Sprøde og nemme knækbrød, som det ikke tager lang tid at lave. Og så de hjemmebagte knækbrød altså bare bedst. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.

Opdateret:  22. juni 2023 - Udgivet:  3. juli 2020

Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. En god opskrift på nemme knækbrød, og det tager ikke lang tid at bage dem. Her med de gode bagetips, og og du får cirka 25 knækbrød ud af denne opskrift.
  2. Opskrift på knækbrød
  3. Nemme knækbrød - god opskrift med de smarte bagetips
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

En god opskrift på nemme knækbrød, og det tager ikke lang tid at bage dem. Her med de gode bagetips, og og du får cirka 25 knækbrød ud af denne opskrift.

Hjemmebagte knækbrød er altid dejlige at have i skabet, når den lille sult melder sig, og man skal have noget at tygge på.

Med denne nemme opskrift kan du bage cirka 25 sprøde og lækre knækbrød - og det er meget nemmere end du måske tror.

Med opskriften følger også et par gode bagetips til hvordan du nemmest får succes med dine hjemmebagte knækbrød.

Opskrift på knækbrød

billederesultat for knækbrød

Nemme knækbrød - god opskrift med de smarte bagetips

En god opskrift på nemme knækbrød, og det tager ikke lang tid at bage dem. Her med de gode bagetips, og og du får cirka 25 knækbrød ud af denne opskrift.
Bedømmelse
4.9 fra 8 stemmer
RetBrød
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 25 stk.
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 2½ tsk salt
  • 3½-4 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl vand
  • 1 ¼ dl olie - smagsneutral

Fremgangsmåde

  • Rør alle ingredienserne sammen. Start med at tilsætte 3½ dl mel, hvis dejen virker for fugtig, så tilsæt den sidste ½ dl.
  • Læg et stykke bagepapir ud på bordet og kom halvdel af dejen ovenpå.
  • Læg et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen ud så tyndt som muligt. Fold evt. bagepapiret ned omkring bordkanten og hold på det med maven mens nu ruller, så et det nemmere at styre.
  • Tag det øverste lag bagepapir af og flyt forsigtig dejen over på en bageplade.
  • Forskær dejen, ikke helt igennem, så er den lettere at brække fra hinanden. Jeg bruger en pizzaskærer til det. Skær det i den størrelse du ønsker.
  • Sæt i en 200 grader varm ovn (ikke varmluft) og bag i 10-15 minutter, til de er har fået lidt farve.
  • Tag dem ud og afkøl på en bagerist inden de brækkes fra hinanden.
  • Gør på samme måde med den anden halvdel af dejen.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
110
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdigbagte knækbrød må ikke overdækkes, da de så nemt risikerer at blive bløde.

Læg dem til opbevaring i en kagedåse, og brug dem som snack, i madpakken eller hvad du nu synes.

Det er altid skønt at have hjemmebagte knækbrød på lager, så lav gerne rigeligt.

Her kan du i øvrigt læse mere om frø og kerner i bagværk.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anita

    juli 31, 2024 at 12:11 pm

    Jeg ville gerne få opskrift

    Svar
  2. Jane topp

    marts 30, 2024 at 11:49 am

    Elsker dem. Nemme at lave . Kan variere korn efter behov .
    Mættende.
    Eneste ulæmpe🤗 svært at stopp med at spise dem når de først er lavet, mums 😜

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 30, 2024 at 2:50 pm

      Hej Jane
      Mange tak for de pæne ord - det glæder mig.
      Og jeg kender godt den "bivirkning" 🙂
      Alt det bedste og fortsat god påske
      Holger

      Svar
  3. Hanne

    marts 04, 2022 at 4:10 pm

    Hej
    Disse knækbrød skal meget mere tid i ovnen end der bliver beskrevet i opskriften
    Ellers smager de godt
    Hilsen Hanne

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required