• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Kitchen sink bars - amerikansk kage med saltstænger

Kitchen sink bars - amerikansk kage med saltstænger

billede med kitchen sink bars
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMSSubscribe

Opskrift på kitchen sink bars, og bag det pudsige navnet gemmer der sig en lækker kage med saltstænger, chokolade og andre ingredienser.

Kitchen sink bars lyder måske som en af de mest mærkelige kager, du nogensinde har hørt om. Eller kommer til at bage.

Men bare rolig. Der er faktisk en mening med galskaben. Og de færdige kager smager ganske godt. Og bedre, jo flere man spiser.

Vi har at gøre med en opskrift fra det amerikanske køkken, og navnet stammer fra det amerikanske udtryk "everything but the kitchen sink". Altså hvor man, frit oversat, bruger, hvad man har i køkkenet. Undtagen køkkenvasken.

Så mærkeligt er det dog heller ikke i opskriften, men du kan roligt begynde at finde saltstænger, kondenseret mælk, chokolade, digestive kiks og andre ingredienser frem.

Opskriften giver ca. 24 kitchen sink bars, men det afhænger selvfølgelig af, hvor store du skærer dem ud. God bagelyst.

Opskrift på kitchen sink bars

billede med kitchen sink bars
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kitchen sink bars

4.50 fra 2 stemmer
Opskrift på kitchen sink bars, og bag det pudsige navnet gemmer der sig en lækker kage med saltstænger, chokolade og andre ingredienser.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 24 stk.
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 246
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g kiks - digestive
  • 150 g smør - smeltet
  • 100 g mørk chokolade - hakket
  • 100 g chips - saltede, let knuste
  • 100 g cashewnødder - usaltede
  • 100 g saltstænger - groft knuste
  • 1 håndfuld kokosflager
  • 400 g kondenseret mælk - sødet

Fremgangsmåde
 

  1. Til kitchen sink bars starter du med at blande chokolade, chips, kokosflager, nødder og saltstænger i en skål.
  2. Bræk kiks i grove stykker og kom dem i en foodprocessor, kør til det er krummer.
  3. Hæld det smeltede smør i en lille bradepande (ca. 22 x 30 centimeter) og pensl bradepanden med det.
  4. Hæld de blendede kiks i og vend det hele godt rundt, til smørret er jævnt fordelt.
  5. Fordel krummerne ligeligt i bradepanden og pres det godt ned i formen, til det er jævn og fast.
  6. Hæld den kondenserede mælk ud over og fordel det let med en dejskraber.
  7. Fordel derefter chokolade-blandingen ligeligt ud over.
  8. Sæt det i ovnen og bag i ca. 17-20 minutter ved 175 grader (ikke varmluft).

Næringsindhold

Kalorier: 246kcalKulhydrater: 28gProtein: 4gFedt: 14gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.2gKolesterol: 19mgNatrium: 201mgKalium: 208mgKostfibre: 1gSukker: 14gVitamin A: 203IUVitamin C: 1mgCalcium: 65mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så er der kitchens sink bars klar til udskæring.

Afkøl den helt, inden den skæres ud i firkanter - ikke alt for store - og serveres. Velbekomme.

Relaterede opskrifter

Gammeldags kiksekage med eller uden palmin

Gå til opskrift
billede med kiksekage

Twix kage

Gå til opskrift
billede med Twix kage

Key lime pie

Gå til opskrift
billede med Key lime pie
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required