Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook1PinterestSMSEmailMessenger
1
SHARE

Min opskrift på kalkunschnitzler med pasta og en lækker sauce, der bla. laves af ristede champignon, peberfrugt og tomatpassata.

Kalkunschnitzler med pasta er en nem og hurtig ret, der samtidig heller ikke indeholder hverken smør eller fløde.

I stedet serveres kalkunretten med en lækker tomatsauce, der nemt laves i panden.

Kog pastaen lige inden servering, da den ikke må stå og vente. Bruges en frisk pasta er kogetiden meget kort, og derfor laves den til sidst. Anvendes frisk pasta skal du måske starte med lidt tidligere.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kalkunschnitzler med pasta

Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Min opskrift på kalkunschnitzler med pasta og en lækker sauce, der bla. laves af ristede champignon, peberfrugt og tomatpassata.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 kalkunschnitzler (på ca. 175 gram/stk.)
  • 2 spsk olivenolie (til stegning)
  • salt og friskkværnet peber
  • 200 g champignon (delt i kvarte)
  • 1 løg (hakket)
  • 4 fed hvidløg (hakket)
  • 1 rød peberfrugt (i mindre tern)
  • 400 g tomatpassata (eller 1 dåse hakkede tomater)
  • 2 spsk rosmarin (hakket)
  • 3 spsk citronsaft (friskpresset)
  • 400 g pasta (koges al dente)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til kalkunschnitzler med pasta skal du bruge 4 kalkunschnitzler, som du kan skære ud af et stykke kalkunbryst eller købe udskåret i dit supermarked. Gør også alle grøntsagerne klar som beskrevet.
  2. Brun kalkunschnitzlerne ved en høj varme på en tør pande (en slip-let pande), så de får en god stegeskorpe. Skru så lidt ned for varmen og kom 2 spsk olivenolie på panden. Steg dem færdige, og afhængig af tykkelsen skal de have ca. 5 minutter på hver side. Krydres med salt og friskkværnet peber og lægges til side.
  3. Stil panden tilbage på kogepladen og skru op for varmen, så panden er godt varm. Brun 200 g champignon i et par minutter så de får en god farve, og tilsæt så 1 løg, 4 fed hvidløg og 1 rød peberfrugt.Steg et par minutter mere og vend løbende rundt undervejs.
  4. Skru lidt ned for varmen og kom 400 g tomatpassata på panden sammen med 2 spsk rosmarin. Smag til med 3 spsk citronsaft, salt og peber.
  5. Lad det simre ved svag varme mens du koger 400 g pasta. Ønskes lidt mere tomatsauce kan du tilsætte lidt mere tomatpassata eller vand. Men den må gerne være lidt koncentreret.

Næringsindhold

Kalorier601kcalKulhydrater68gProtein59gFedt11gMættet fedt1gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt5gKolesterol182mgNatrium1168mgKalium771mgKostfibre4gSukker7gVitamin A1444IUVitamin C54mgCalcium58mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Kalkunschnitzler med pasta serveres straks sammen med tomatsaucen og en god salat. Velbekomme.

Se også mine opskrifter på:

Kalkun i sennepssauce med gulerødder

Ungarske kalkunsteaks i paprika

Italiensk kalkungryde - den sunde gryderet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required