Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Jordbærsalat - salat med jordbær og pinjekerner

Jordbærsalat - salat med jordbær og pinjekerner

En virkelig lækker jordbærsalat, der er en salat med jordbær, en napolitana salatblanding og ristede pinjekerner.En rigtig sommersalat. Foto: Madensverden.dk.
4.8 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
210
DELINGER
Facebook210PinterestSMSEmailMessenger

Jordbærsalat er en fantastisk dejlig salat med jordbær, salat og ristede pinjekerner, der dryppes med balsamico og olivenolie.

Jordbærsalat smager fantastisk, når vi bruger friske, danske jordbær, der lige er høstet.

Salaten kan nu også gå an med udenlandske jordbær i resten af året, og når der ikke er sæson for de danske jordbær.

Jeg har her anvendt en Napolitana salatblanding, der blandt andet indeholder rucola og spinat, men jordbærsalaten kan sagtens laves udelukkedes med 75 gram spinat.

Vær i øvrigt opmærksom på, at balsamicoen giver en super smag til de søde jordbær. Det er en perfekt smagskombination, som også går godt sammen med salaten. Så den del skal du ikke snyde dig selv for.

Opskrift på jordbærsalat med pinjekerner

Jordbærsalat - salat med jordbær og pinjekerner

Holger Rørby Madsen
4.8 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g friske jordbær
  • 75 g napolitana salatblanding
  • 40 g pinjekerner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at riste pinjekernerne på en varm pande, så de bliver gyldne, men pas på de ikke bliver for brankede. Stil til side.
  2. Salaten skylles i koldt vand og slynges tør for vand i en salatslynge. Fordel salaten i et fad.
  3. Jordbær nippes og skylles grundigt, hvorefter de skæres i skiver og fordeles over salaten.
  4. Dryp derefter lidt balsamico og olivenolie over, inden du drysser de ristede pinjekerner på salaten.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip og serveringsforslag

Du kan godt blande andre grøntsager i salaten, men pas på med at overgøre det, så du ikke tager smagen fra de søde jordbær.

Server salaten med grillede hakkebøffer med bacon eller stegt kyllingebryst.

Du kan lade denne jordbærsalat indgå i en brunch, da det er en af de salat opskrifter, som passer til det hele.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required