Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon

Italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon

En nem italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon, som hele familien vil elske. En meget lækker pastaret, der heller ikke tager lang tid at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
69
SHARES
FacebookMessenger69PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på en italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon. En skøn og hurtig pastaret med masser af smag til hele familien.

Italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon er en virkelig skøn ret til hele familien.

Pastaretten er meget velsmagende og nem at lave. Den tager heller ikke så lang tid at tilberede, og det er vigtigt, at hverken broccoli eller asparges tilberedes for længe.

Den italienske pastaret er lækker hverdagsmad, men du kan bestemt også bruge dem som gæstemad.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på italiensk pastaret

Italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her er min opskrift på en italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon. En skøn og hurtig pastaret med masser af smag til hele familien.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 pakker bacon i skiver
  • 400 g pasta gerne pastarør eller penne
  • 1 stort rødløg halveret, snittet i tynde skiver
  • 1 lille broccoli delt i små buketter
  • 2,5 dl vand
  • 1 bouillonterning evt. høns
  • 2,5 dl fløde
  • Lidt majsstivelse udrørt i en smule koldt vand
  • 1 bundt grønne asparges skåret i mundrette stykker
  • 1 citron lidt friskpresset citronsaft
  • Lidt persille hakkes fint
  • Lidt basilikum hele blade
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Gør ingredienserne klar som beskrevet.
  2. Baconskiverne lægges ud på en bageplade med bagepapir, og steges sprøde i ovnen ved 200 grader varmluft. Det tager typisk 10-12 minutter.
  3. Pasta koges al dente, altså med lidt bid, i saltet vand. Se kogetiden på pakken, og hæld den kogte pasta i et dørslag eller si.
  4. Kom en sjat olivenolie i gryden, hvor du har kogt pastaen. Tilsæt rødløg og lad det sautere et minuts tid.
  5. Hæld så broccoli i gryden, og lad det sautere et minut mere under omrøring, men ikke længere, da der gerne må være lidt i din broccoli i en italiensk pastaret.
  6. Tilsæt vand, bouillonterning og fløde, og lad det koge op. Jævnes med lidt Maizena, der er udrørt i en smule vand.
  7. Kom de grønne asparges i mundrette stykker ved, og klem også lidt friskpresset citronsaft i saucen. Lad det varme et minut mere.
  8. Bræk baconstykkerne i mindre stykker og vend dem i. Hold dog lidt tilbage til pynt. Vend også persille og basilikum i.
  9. Den italienske pastaret med broccoli smages til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier640kcalKulhydrater73gProtein29gFedt28gMættet fedt16gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt6gKolesterol144mgNatrium1850mgKalium868mgKostfibre6gSukker7gVitamin A2272IUVitamin C156mgCalcium153mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Italiensk pastaret med broccoli, bacon og asparges serveres straks, og anrettes gerne i et fad. Pyntes evt. med friske basilikumsblade.

Serveres bedst med hjemmebagt ciabattabrød.

Relaterede opskrifter

Pastaret uden kød

4.8 fra 4 stemmer
Her er min opskrift på en velsmagende pastaret uden kød. En lækker og meget hurtig vegetarisk ret med spaghetti og masser af tomater.
Gå til opskrift
pastaret uden kød

Nem pastaret med kylling på 15 minutter

Gå til opskrift
billede med pastaret med kylling

Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter

4.7 fra 3 stemmer
Min opskrift på pasta med svampe. En nem og hurtig pastaret, der også laves med bacon i tern, rucola og en cremet flødesovs. Klar på 15 min.
Gå til opskrift
billederesultat for pasta med svampe
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anne skriver

    maj 27, 2021 at 3:36 pm

    Hvad er et bundt asparges?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required