Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Italiensk gullasch - pasta med oksekød i tern

Italiensk gullasch - pasta med oksekød i tern

italiensk gullasch med pasta
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMS

Italiensk gullasch er selvfølgelig en italiensk variant af den klassiske gullasch fra Ungarn, men denne udgave er noget lettere i smagen. Nydes med pasta.

Italiensk gullasch er en dejlig og nem gryderet, som laves med oksekød i tern, bladselleri og gulerødder. Derudover er der blandt andet basilikum og oregano i retten, og derfor det italienske præg.

Gryderetten er noget lettere i smag og konsistens end den ungarske fætter, og derfor passer den perfekt sammen med en frisk pasta.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer. Måske er du også interesseret i den klassiske opskrift på ungarsk gullasch.

Opskrift på italiensk gullasch

Italiensk gullasch - pasta med oksekød i tern

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
Italiensk gullasch er selvfølgelig en italiensk variant af den klassiske gullasch fra Ungarn, men denne udgave er noget lettere i smagen. Nydes med pasta.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g oksekød i tern
  • 1 stort rødløg grofthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 2 tsk oregano tørret
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 2 dl bouillon gerne okse
  • 3 stængler bladselleri i skiver
  • 3-4 gulerødder i mindre stykker
  • 1 dl fløde
  • basilikum
  • persille kan udelades
  • 1 citron saften af en halv citron
  • 1 tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Find en god stegegryde frem og brun oksekødet i lidt smør. Det må gerne få en god stegeskorpe. Jeg har her anvendt oksekød i tern som man normalt anvender til gullasch.
  2. Tilsæt grofthakket løg og finthakket hvidløg, og lad det kort svitse med.
  3. Så tilsættes oregano, hakkede tomater, tomatpasta og bouillon, hvorefter din gryde med italiensk gullasch simrer en lille times tid. Så bliver kødet super mørt.
  4. Imens klargør du bladselleri og gulerødder, som koges med de sidste 5-7 minutter, så grøntsagerne stadig har lidt bid.
  5. Til sidst kommes også lidt fløde i sammen med grofthakket basilikum og persille, og der smages til med lidt citronsaft, sukker, salt og og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier220kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Italiensk gullasch serveres straks sammen med frisk pasta og et stykke italiensk brød.

Se også min opskrift på:

Pasta med kødsovs
Opskrift på pasta med kødsovs, der er en af de mest populære retter i Danmark. En klassisk spaghetti bolognese til både børn og voksne.
Se opskriften her
billede med pasta med kødsovs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required