Italiensk gullasch er selvfølgelig en italiensk variant af den klassiske gullasch fra Ungarn, men denne udgave er noget lettere i smagen. Nydes med pasta.
Italiensk gullasch er en dejlig og nem gryderet, som laves med oksekød i tern, bladselleri og gulerødder. Derudover er der blandt andet basilikum og oregano i retten, og derfor det italienske præg.
Gryderetten er noget lettere i smag og konsistens end den ungarske fætter, og derfor passer den perfekt sammen med en frisk pasta.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer. Måske er du også interesseret i den klassiske opskrift på ungarsk gullasch.
Opskrift på italiensk gullasch

Italiensk gullasch - pasta med oksekød i tern
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Find en god stegegryde frem og brun oksekødet i lidt smør. Det må gerne få en god stegeskorpe. Jeg har her anvendt oksekød i tern som man normalt anvender til gullasch.
- Tilsæt grofthakket løg og finthakket hvidløg, og lad det kort svitse med.
- Så tilsættes oregano, hakkede tomater, tomatpasta og bouillon, hvorefter din gryde med italiensk gullasch simrer en lille times tid. Så bliver kødet super mørt.
- Imens klargør du bladselleri og gulerødder, som koges med de sidste 5-7 minutter, så grøntsagerne stadig har lidt bid.
- Til sidst kommes også lidt fløde i sammen med grofthakket basilikum og persille, og der smages til med lidt citronsaft, sukker, salt og og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Italiensk gullasch serveres straks sammen med frisk pasta og et stykke italiensk brød.
Se også min opskrift på:
Pasta med kødsovs
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments