• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Forretter › Italiensk forret - super nem antipasti på 5 minutter

Italiensk forret - super nem antipasti på 5 minutter

italiensk forret
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
274
SHARES
FacebookMessenger274PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. september 2021 - Udgivet:  6. februar 2021

Opskrift på en hurtig italiensk forret. En såkaldt antipasti, som du kan lave på 5 minutter. Med bresaola, melon, rucola, olie og balsamico.

Denne opskrift på en italiensk forret er en hjælp til dig, der lige står og mangler den gode og simple idé til forretten.

Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har modtaget mails fra jer om forslag til en hurtig forret, der kan laves på fem minutter, og her er et super godt og lækkert svar.

Nogle skiver af bresaola med lidt melon og rucola på toppen. Dryppet med lidt olivenolie og balsamico.

Bresaola er en lufttørret italiensk oksefilet, der er saltet. Den stammer oprindeligt fra regionen Lombardiet, men i Piemonte laver man også en fremragende bresaola. Og den er altså perfekt til en italiensk forret som denne.

Opskriften er beregnet til fire personer, og altså som en forret, det italienerne kalder antipasti.

Opskrift på italiensk forret

italiensk forret
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Italiensk forret - super nem antipasti på 5 minutter

5 fra 4 stemmer
Opskrift på en hurtig italiensk forret. En såkaldt antipasti, som du kan lave på 5 minutter. Med bresaola, melon, rucola, olie og balsamico.
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Forret
Køkken: Italiensk
Kalorier: 150
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 12 skiver bresaola
  • Lidt rucola
  • 0,5 melon - evt. galia eller honningmelon
  • balsamico
  • olivenolie
  • Lidt parmesan - kan udelades

Fremgangsmåde
 

  1. Find fire flotte og mindre tallerkner frem, som du kan anrette forretterne på.
  2. Læg tre skiver bresaola på hver tallerken, så skiverne netop rører hinanden. Du kan se det på billedet.
  3. Skyl rucola og slyng den tør. Fordel lidt rucola oven på hver italiensk forret uden at overfylde kødet.
  4. Galia melon skæres i små tern, som lægges på forretten, og igen skal du ikke overfylde hver tallerken. Lidt, men godt, er princippet her.
  5. Strint til sidst lidt balsamico over sammen med lidt god olivenolie, og så er din antipasti klar til servering.
  6. Er du glad for parmesan, kan du slutte af med nogle flager af parmesan.

Næringsindhold

Kalorier: 150kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Sådan en italiensk forret serveres gerne sammen med et stykke brød.

Se også mine opskrifter på:

Forret med røget laks på rugbrødschips med avocado

4.6 fra 33 stemmer
Her får du en opskrift på forret med røget laks. Den lækre forret med laks laves med sprøde rugbrødschips og en skøn avocadocreme.
Gå til opskrift
billederesultat for forret med røget laks

Lakseroulade

4.9 fra 51 stemmer
Her får du en lækker opskrift på lakseroulade med rejer og creme fraiche. Det er en virkelig lækker roulade med røget laks til forret eller en buffet.
Gå til opskrift
lakseroulade

Melon med parmaskinke - nem opskrift

4.8 fra 6 stemmer
Melon med parmaskinke er en af de nemmeste forretter at lave, men samtidig også en af de mest populære. Du kan bruge forskellige slags melon.
Gå til opskrift
billederesultat for melon med parmaskinke
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required