Verdens bedste opskrift på isbombe, der laves som en kæmpe eskimo med hjemmelavet solbær sirup. Den perfekte is til dessert.
Til verdens bedste isbombe skal du bruge (giver seks styk):
150 gram mørk chokolade
2,5 deciliter piskefløde
1 stang vanilje
200 gram kondenseret mælk
1 portion hjemmelavet solbær sirup - se opskrift i linket
Sådan laver du den bedste isbombe med kæmpe eskimo:
Smelt chokoladen i en gryde ved meget lav varme, over et vandbad - eller brug mikrobølgeovnen.
Find en silikoneform frem, og pensl seks hjerter med den smeltede chokolade. Kom godt rundt i alle hjørner og op langs siderne. I stedet for hjerter kan du selvfølgelig også lave halvkugler - eller hvad du nu synes.
Stil formen i fryseren, og lad chokoladen stivne. Det tager ikke så lang tid.
Lav en portion solbær sirup som beskrevet i linket længere oppe - og køl siruppen af. Det er vigtigt at din solbær sirup er helt kold.
Pisk flødeskummet næsten stift sammen med kornene fra vaniljestangen, og pisk derefter forsigtigt kondenseret mælk ind i iscremen.
Fyld chokoladehjerterne halvt med iscreme, og stil på frost i 30 minutter.
Fordel derefter et lag solbær sirup i hvert hjerte, og frys igen i 30 minutter.
Kom så iscreme i formene, så de nu er helt fyldt op. Stil dem igen i fryseren, hvor isbomberne nu skal fryses helt ind.
Det tager mindst otte timer - men gerne længere. Så det er en god idé at lave isbomberne dagen før de skal bruges.
Vend forsigtigt isbomberne ud uden chokoladen knækker.
Anret dine hjemmelavede isbomber på en tallerken med et stykke Gateau Marcel og friske bær. Læg også lidt solbær sirup under isbomberne.
Dine gæster vil elske dig for denne vidunderlige dessert!
Lækker dessert med isbombe, der er fyldt med hjemmelavet kæmpe eskimo. En vaniljeis med solbær sirup. Her er isbomben anrettet med Gateau Marcel og friske bær. Foto: Guffeliguf.dk.
Lækker rådhustærte med kransekage og hindbærmarmelade
Nem og simpel pastaret i fad i ovn
Sådan laver du ovnstegt oksefilet
Lækker og hjemmelavet karamelsauce
Sund og lækker ret med nudler og grøntsager
Snyde basser med creme
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.