• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Dessert › Isbombe: Kæmpe eskimo med solbær sirup

Isbombe: Kæmpe eskimo med solbær sirup

Lækker dessert med isbombe, der er fyldt med hjemmelavet kæmpe eskimo. En vaniljeis med solbær sirup. Her er isbomben anrettet med Gateau Marcel og friske bær. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
118
SHARES
FacebookMessenger118PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2023 - Udgivet: 2. januar 2017

Verdens bedste opskrift på isbombe, der laves som en kæmpe eskimo med hjemmelavet solbær sirup. Den perfekte is til dessert.

Til verdens bedste isbombe skal du bruge (giver seks styk):

150 gram mørk chokolade

2,5 deciliter piskefløde
1 stang vanilje
200 gram kondenseret mælk

1 portion hjemmelavet solbær sirup - se opskrift i linket

Sådan laver du den bedste isbombe med kæmpe eskimo:

Smelt chokoladen i en gryde ved meget lav varme, over et vandbad - eller brug mikrobølgeovnen.

Find en silikoneform frem, og pensl seks hjerter med den smeltede chokolade. Kom godt rundt i alle hjørner og op langs siderne. I stedet for hjerter kan du selvfølgelig også lave halvkugler - eller hvad du nu synes.

Stil formen i fryseren, og lad chokoladen stivne. Det tager ikke så lang tid.

Lav en portion solbær sirup som beskrevet i linket længere oppe - og køl siruppen af. Det er vigtigt at din solbær sirup er helt kold.

Pisk flødeskummet næsten stift sammen med kornene fra vaniljestangen, og pisk derefter forsigtigt kondenseret mælk ind i iscremen.

Fyld chokoladehjerterne halvt med iscreme, og stil på frost i 30 minutter.

Fordel derefter et lag solbær sirup i hvert hjerte, og frys igen i 30 minutter.

Kom så iscreme i formene, så de nu er helt fyldt op. Stil dem igen i fryseren, hvor isbomberne nu skal fryses helt ind.

Det tager mindst otte timer - men gerne længere. Så det er en god idé at lave isbomberne dagen før de skal bruges.

Vend forsigtigt isbomberne ud uden chokoladen knækker.

Anret dine hjemmelavede isbomber på en tallerken med et stykke Gateau Marcel og friske bær. Læg også lidt solbær sirup under isbomberne.

Dine gæster vil elske dig for denne vidunderlige dessert!

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her