Verdens bedste opskrift på isbombe, der laves som en kæmpe eskimo med hjemmelavet solbær sirup. Den perfekte is til dessert.
Til verdens bedste isbombe skal du bruge (giver seks styk):
150 gram mørk chokolade
2,5 deciliter piskefløde
1 stang vanilje
200 gram kondenseret mælk
1 portion hjemmelavet solbær sirup - se opskrift i linket
Sådan laver du den bedste isbombe med kæmpe eskimo:
Smelt chokoladen i en gryde ved meget lav varme, over et vandbad - eller brug mikrobølgeovnen.
Find en silikoneform frem, og pensl seks hjerter med den smeltede chokolade. Kom godt rundt i alle hjørner og op langs siderne. I stedet for hjerter kan du selvfølgelig også lave halvkugler - eller hvad du nu synes.
Stil formen i fryseren, og lad chokoladen stivne. Det tager ikke så lang tid.
Lav en portion solbær sirup som beskrevet i linket længere oppe - og køl siruppen af. Det er vigtigt at din solbær sirup er helt kold.
Pisk flødeskummet næsten stift sammen med kornene fra vaniljestangen, og pisk derefter forsigtigt kondenseret mælk ind i iscremen.
Fyld chokoladehjerterne halvt med iscreme, og stil på frost i 30 minutter.
Fordel derefter et lag solbær sirup i hvert hjerte, og frys igen i 30 minutter.
Kom så iscreme i formene, så de nu er helt fyldt op. Stil dem igen i fryseren, hvor isbomberne nu skal fryses helt ind.
Det tager mindst otte timer - men gerne længere. Så det er en god idé at lave isbomberne dagen før de skal bruges.
Vend forsigtigt isbomberne ud uden chokoladen knækker.
Anret dine hjemmelavede isbomber på en tallerken med et stykke Gateau Marcel og friske bær. Læg også lidt solbær sirup under isbomberne.
Dine gæster vil elske dig for denne vidunderlige dessert!
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: