Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Indisk karryret (med kylling, kikærter og spinat)

Indisk karryret (med kylling, kikærter og spinat)

indisk karryret med kylling
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
68
SHARES
FacebookMessenger68PinterestEmailSMS
Opdateret: 6. marts 2024 - Udgivet: 6. marts 2024
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 person
Ret: Aftensmad
Køkken: Indisk
Kalorier: 539
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 3 kyllingebryst
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 tsk karry
  • 1 tsk spidskommen - stødt
  • 2 spsk ingefær - revet
  • 300 g blommetomater
  • 1 dåse kikærter
  • 2,5 dl madlavningsfløde - eller alm. fløde
  • 2 dl vand
  • 150 g spinat
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g basmatiris - koges som anvist
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. 3 kyllingebryst skæres ud i mindre tern, som derefter svitses i en stor pande. Kom en god sjat olie på panden.
  2. Imens snittes 1 bundt forårsløg i mindre stykker, og 3 fed hvidløg hakkes groft. Kommes i panden og steges med et minuts tid.
  3. Tilsæt 3 tsk karry og 1 tsk spidskommen. Skræl ingefær og riv 2 spsk ingefær panden. En indisk karryret er selvfølgelig med masser af karry, men start med tre teskefulde, for du kan altid smage til med mere til sidst.
  4. Del 300 g blommetomater (andre tomater kan selvfølgelig også bruges), og kom på panden sammen med 1 dåse kikærter (skyllede), 2,5 dl madlavningsfløde og 2 dl vand. Lad det koge op, skru ned for varmen, og lad det nu simre i cirka 10 minutter uden låg.
  5. Kog 250 g basmatiris som anvist på pakken.
  6. Kom 150 g spinat i karryretten og lad spinaten falde sammen. Hak også 1 håndfuld persille fint og tilsæt den.
  7. Smag din indiske karryret til med salt og friskkværnet peber - og eventuelt mere karry, hvis du ønsker en stærkere karryret.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 539kcalKulhydrater: 78gProtein: 39gFedt: 8gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.01gKolesterol: 80mgNatrium: 786mgKalium: 1274mgKostfibre: 9gSukker: 9gVitamin A: 4623IUVitamin C: 30mgCalcium: 211mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på indisk karryret

Jeg elsker en god indisk karryret, og her er opskrift på karryretten, som du nemt kan lave på en travl hverdag.

Den tager nemlig ikke meget mere end 20 minutter at lave, og karryretten er blandt andet med kylling, kikærter og spinat. Sundt og godt.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer. Serveres med ris.

Se flere opskrifter:

  • Kylling i karry (nem opskrift med grøntsager og ris)
  • Boller i karry (nem opskrift på kødboller i karry med ris)
  • Karrysuppe med kylling - nem og lækker opskrift på 25 min.

Tips

Indisk karryret serveres straks med kogte ris, gerne basmati.

Et stykke naanbrød passer også perfekt til. Naanbrødet er i øvrigt meget nemt at bage selv, bare følg linket.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required