Hvidvin med rabarber er en nem og lækker drink, der laves med kold hvidvin og rabarbersaft. God som aperitif eller velkomstdrink. Pyntes med frisk mynte.
Her er min opskrift på hvidvin med rabarber, der er en både nem og meget lækker drink.
Brug den som en aperitif, velkomstdrink eller den perfekte sommerdrink på terrassen. Selvom den selvfølgelig er god året rundt.
Opskriften er beregnet til en drink, altså til hver person.
Opskrift på hvidvin med rabarber
Ingredienser
- 6 isterninger store
- 10 centiliter hvidvin kølig
- 7 centiliter rabarbersaft
- mynte friske blade
- sugerør
Sådan gør du
- Kom isterninger i i et højt glas.
- Tilsæt derefter hvidvin, og den skal helst være meget kold/kølig.
- Kom rabarbersaft i, men du skal ikke røre rundt.
- Slut af med friske mynteblade og et par sugerør.
- Serveres straks.
Næringsindhold
Tips
Jeg kan godt lide sammensætningen i denne opskrift på hvidvin med rabarber, men blandingsforholdet kan justeres som du synes.
Den afhænger jo blandt andet af, hvor stærk din rabarbersaft er. Og hvor stærk en rabarbersmag du ønsker i drinken.
Så smag dig gerne frem.
Se også mine opskrifter på:
Comments
No Comments