• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Vegetar › Hvidløgsnudler - enkelt og lækkert

Hvidløgsnudler - enkelt og lækkert

Hvidløgsnudler
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS
Opdateret: 5. september 2022 - Udgivet: 6. september 2022

Hvidløgsnudler er en amerikansk-asiatisk ret kendt som garlic noodles. Det er rigtig comfort food baseret på få ingredienser.

Hvidløgsnudler er en ret, du kan få på mange asiatiske restauranter i USA. Den er enkel men lækker, hvis man som jeg elsker nudler og pasta.

Retten opstod i 1970'erne som en fusion mellem spaghetti carbonara og kinesiske nudelretter. Og den er siden blevet voldsomt populær på grund af den gode smag.

Server den sammen med lynstegte grøntsager eller blot sauteret kål som broccoli eller spidskål og nyd den intense umamismag.

Opskrift på hvidløgsnudler

Karen SenecaKaren Seneca

Hvidløgsnudler - enkelt og super lækkert

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 101
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 blokke ægnudler - kogt al dente
  • 2 fed hvidløg - presset el. hvidløg
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk olivenolie
  • 2 tsk østerssauce
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sojasauce
  • 2 tsk brun farin
  • 3 stk forårsløg - hakket
  • 0,5 stk peberfrugt - rød, hakket

Fremgangsmåde
 

  1. Kog nudlerne efter anvisning på pakken, men træk et minut fra, så de er al dente. Gem en dl. kogevand til saucen.
  2. Bland marinaden af fiskesauce, østerssauce, brun farin og sojasauce. Sæt til side.
  3. Pres hvidløg og sauter i smør og olivenolie på medium varme i et minut, så hvidløget ikke bliver brændt.
  4. Tilsæt marinaden og rør rundt. Tilsæt nudlerne og rør det hele sammen, hæld 1 dl kogevand i panden og rør rundt.
  5. Hæld nudlerne op på to tallerkner, drys med hakket forårsløg og peberfrugt. Du kan også blande sesamfrø i dine hvidløgsnudler og eventuelt toppe med revet parmesan.

Næringsindhold

Kalorier: 101kcalKulhydrater: 7gProtein: 2gFedt: 8gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.2gKolesterol: 16mgNatrium: 1419mgKalium: 61mgKostfibre: 0.2gSukker: 5gVitamin A: 193IUVitamin C: 1mgCalcium: 13mgJern: 0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Ligesom med carbonara kan hvidløgsnudler spises, som den er, men det kræver grøntsager som tilbehør, hvis du vil have nogle vitaminer.

Du kan skrue op eller ned for hvidløgsmængden afhængigt af, hvor glad du er for smagen.

Se andre opskrifter med nudler:

Indonesisk nudelret - Bami Goreng

Wokret med kylling og nudler

Hjemmelavede kopnudler

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler
  • billede med bønne burrito
    Bønne burrito

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required