Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Hvidløgsnudler - enkelt og lækkert

Hvidløgsnudler - enkelt og lækkert

Hvidløgsnudler
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS

Hvidløgsnudler er en amerikansk-asiatisk ret kendt som garlic noodles. Det er rigtig comfort food baseret på få ingredienser.

Hvidløgsnudler er en ret, du kan få på mange asiatiske restauranter i USA. Den er enkel men lækker, hvis man som jeg elsker nudler og pasta.

Retten opstod i 1970'erne som en fusion mellem spaghetti carbonara og kinesiske nudelretter. Og den er siden blevet voldsomt populær på grund af den gode smag.

Server den sammen med lynstegte grøntsager eller blot sauteret kål som broccoli eller spidskål og nyd den intense umamismag.

Opskrift på hvidløgsnudler

Hvidløgsnudler - enkelt og super lækkert

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Hvidløgsnudler er en amerikansk-asiatisk ret kendt som garlic noodles. Det er rigtig comfort food baseret på få ingredienser.
Antal: 2 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 blokke ægnudler (kogt al dente)
  • 2 fed hvidløg (presset el. hvidløg)
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk olivenolie
  • 2 tsk østerssauce
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sojasauce
  • 2 tsk brun farin
  • 3 stk forårsløg (hakket)
  • 0,5 stk peberfrugt (rød, hakket)

Fremgangsmåde

  1. Kog nudlerne efter anvisning på pakken, men træk et minut fra, så de er al dente. Gem en dl. kogevand til saucen.
  2. Bland marinaden af fiskesauce, østerssauce, brun farin og sojasauce. Sæt til side.
  3. Pres hvidløg og sauter i smør og olivenolie på medium varme i et minut, så hvidløget ikke bliver brændt.
  4. Tilsæt marinaden og rør rundt. Tilsæt nudlerne og rør det hele sammen, hæld 1 dl kogevand i panden og rør rundt.
  5. Hæld nudlerne op på to tallerkner, drys med hakket forårsløg og peberfrugt. Du kan også blande sesamfrø i dine hvidløgsnudler og eventuelt toppe med revet parmesan.

Næringsindhold

Kalorier101kcalKulhydrater7gProtein2gFedt8gMættet fedt4gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.2gKolesterol16mgNatrium1419mgKalium61mgKostfibre0.2gSukker5gVitamin A193IUVitamin C1mgCalcium13mgJern0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Ligesom med carbonara kan hvidløgsnudler spises, som den er, men det kræver grøntsager som tilbehør, hvis du vil have nogle vitaminer.

Du kan skrue op eller ned for hvidløgsmængden afhængigt af, hvor glad du er for smagen.

Se andre opskrifter med nudler:

Indonesisk nudelret - Bami Goreng

Wokret med kylling og nudler

Hjemmelavede kopnudler

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required